Μέριλ Στριπ, Mr. Grey και... χρυσά αγαλματίδια στο star.gr - ΟΣΑ κατέγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο φακός μας

Το star.gr στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ

Μέριλ Στριπ, Mr. Grey και... χρυσά αγαλματίδια στο star.gr - ΟΣΑ κατέγραψε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο φακός μας

Μπορεί να μη σημείωσε την τηλεθέαση που όλοι περίμεναν, μπορεί να είχε έντονη πολιτική χροιά, μιας και όλοι λίγοι πολλοί πέταξαν τα «καρφάκια» τους στον Ντόναλτν Τραμπ, μπορεί – ευτυχώς – να μην υπήρχε κάποια κραυγαλέα κακόγουστη εμφάνιση.

Αυτό, όμως, που είναι δεδομένο για την 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ, της μεγαλύτερης και πιο σημαντικής βραδιάς για τον κόσμο της έβδομης τέχνης είναι ότι κανείς δεν θα μπορέσει ποτέ να την ξεχάσει!

Εξαιτίας της απόλυτης γκάφας που έγινε στη σκηνή, αλλά αυτό δεν αλλάζει το αποτέλεσμα: όσα εκτυλίχθηκαν στην αίθουσα του Dolby Theater δεν αλλάζουν και η παραλίγο λάθος απονομή του σημαντικότερου βραβείου της βραδιάς στο La La Land αντί του Moonlight έχει ήδη χαραχθεί στο ρου της (κινηματογραφικής) ιστορίας.

Το star.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια λαμπερή βραδιά. Μάλιστα, όχι μόνο βρήκε τον τρόπο να «ταξιδέψει» μέχρι το Λος Άντζελες, αλλά παρακολούθησε όλη την χρυσή τελετή.

 

Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες στιγμές πάνω στο κόκκινο χαλί και την αίθουσα που γέμισε με τα μεγαλύτερα αστέρια του Χόλυγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ, ο mr. Grey, κατά κόσμον Τζέιμι Ντόρναν και η καλλονή Κάρλι Κλος.

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top