Αίας Μανθόπουλος: Tι θα απογίνει ο Πύργος των Πιάτων που είχε στη Ρουμανία;

Eίχε αποτελέσει «αγκάθι» στο διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του

Το ρεπορτάζ για τον Πύργο των Πιάτων στη Ρουμανία, ιδιοκτησίας Αίαντα Μανθόπουλου/ Happy Day

Ο θάνατος του Αίαντα Μανθόπουλου, στα 61 του χρόνια, βύθισε στο πένθος τα τρία του παιδιά αλλά και τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Αίας Μανθόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη

Στο επίκεντρο βρίσκεται μετά τον θάνατό του ο πύργος που έχει στη Ρουμανία, ο οποίος είχε αποτελέσει «αγκάθι» στο διαζύγιό του με την πρώην συζυγό του και μητέρα των δύο εκ των τριών παιδιών του, Στέλλα Τσιάτσιου. Στα δικαστήρια που ακολούθησαν μετά τον χωρισμό τους τον διεκδικούσαν και οι δύο. 

Ο Αίας Μανθόπουλος στην κηδεία του Βασίλη Τσιβιλίκα το 2012/ NDP

Ο Αίας Μανθόπουλος στην κηδεία του Βασίλη Τσιβιλίκα το 2012/ NDP

Ο πύργος, γνωστός ως “Casa Cu Farfurii”  είχε αγοραστεί από το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2005 με χρήματα και των δύο και ενός δανείου που είχε πάρει ο ηθοποιός από ελληνική τράπεζα. Ωστόσο όταν ολοκληρώθηκε η αναπαλαίωσή του αντί να ανοίξει τις πύλες του στο κοινό, έμεινε κλειστό μέχρι το 2010 που το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση.

Σπύρος Θεοδόσης-Ορθούλα Παπαδάκου-Αίαντας Μανθόπουλος με τη σύζυγό του, το 2010/ NDP

Σπύρος Θεοδόσης-Ορθούλα Παπαδάκου-Αίαντας Μανθόπουλος με τη σύζυγό του, το 2010/ NDP

Η ιδιοκτησία του πύργου είχε περάσει κατά 100% σε αυτόν, όπως είχε αναφέρει ο Αίας Μανθόπουλος σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις στην εκπομπή “Open weekend”, τον Ιούλιο του 2022.

Ο Πύργος των Πιάτων είναι ένα από τα προστατευόμενα κτίρια πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ρουμανία.  Διαθέτει τέσσερα δωμάτια: το μπλε, το κόκκινο, το πράσινο και το χρυσό. Η θέα από τα δωμάτια είναι προς τα Καρπάθια όρη ενώ βρίσκεται δίπλα σε ένα από τα πιο ιστορικά μοναστήρια της Ρουμανίας που χρονολογείται από το 1600.

Το χαρακτηριστικό στοιχείο του κτιρίου είναι η εξωτερική επένδυση με πιάτα!  

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top