Θάλεια Ματίκα: «Έπαθα σοκ και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”»

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η ηθοποιός στην πρώτη της εγκυμοσύνη

Η Θάλεια Ματίκα μίλησε ανοιχτά για τις δυσκολίες, αλλά και το σοκ που βίωσε κατά τη διάρκεια της πρώτης της εγκυμοσύνης.

Αν και τον πρώτο καιρό ήταν ήρεμη, αυτό άλλαξε γρήγορα όταν οι γιατροί την ενημέρωσαν πως κάποιοι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down και θα έπρεπε να κάνει αμνιοπαρακέντηση.

Ματίκα - Ιορδανίδης: Το τρυφερό ενσταντανέ από το ταξίδι τους στην Ιταλία

«Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα φόβο, μέχρι να μου πουν ότι πρέπει να κάνω αμνιοπαρακέντηση, γιατί οι δείκτες ήταν περίεργοι για σύνδρομο down. Όταν άκουσα τα νέα έπαθα σοκ, στεναχωρήθηκα και φοβήθηκα. Είπα “γιατί σε μένα;”», είπε αρχικά στην εκπομπή Πάμε Δανάη.

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση

Η Θάλεια Ματίκα και ο Τάσος Ιορδανίδης σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση

«Παρουσίασα διαβήτη κύησης. Έκανα αυστηρή διατροφή, γιατί θα επηρέαζε το έμβρυο. Στην πιθανότητα του συνδρόμου down είμαι της άποψης να προχωρήσεις στη διακοπή της κύησης. Μπαίνει η οικογένεια όλη σε έναν Γολγοθά, έχεις ένα άγχος φεύγοντας από τη ζωή τι θα συμβεί σε αυτό το μωρό», πρόσθεσε.

Θάλεια Ματίκα: «Θα κουκουλωθώ κάτω από το πάπλωμα μου και θα κλαίω γοερά»

Δίπλα της εκείνη τη δύσκολη περίοδο ήταν ο σύζυγός της, Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος την καθησύχαζε λέγοντάς της πως όλα θα πάνε καλά.

«Δε συζητήσαμε με τον Τάσο για τα θέματα της εγκυμοσύνης μου. Ήταν ο αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά. Εμένα πάντα πάει ο νους μου στα πιο μαύρα σενάρια, ο Τάσος είναι πιο αισιόδοξος».

Το ζευγάρι των ηθοποιών έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μαζί με την κόρη και τον γιο του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top