Λαγούτης - Φεντόρουφ: Γιατί αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους

Είναι ζευγάρι για περισσότερο από έναν χρόνο

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Πέτρος Λαγούτης και μίλησε για τη σύντροφό του Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους

Ο ηθοποιός, που βλέπουμε στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», αποκάλυψε τον λόγο που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους με τη συνάδελφό του και συμπρωταγωνίστρια στη σειρά.

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο, που μαζί παίζεται σε μια σειρά που έχει κάνει μια επιτυχία και είστε μαζί, δεν μπορείς να κρύβεσαι. Από τη στιγμή που έγινε αυτό με τις φωτογραφίες στις πορείες, τα βάλαμε κάτω και είπαμε πως αν είναι να ζούμε και να κρυβόμαστε, δεν… Εκεί έρχονται και τα χειρότερα. Σε ακολουθούν οι παπαράτσι και είπα πως αυτό δεν θέλω να το ζήσω. Ας πούμε πως είμαστε μαζί να τελειώνουμε. Συζητήσαμε και είπαμε “τι κάνουμε τώρα; Θα κρυβόμαστε;”. Ίσως εγώ πιο έμπειρος σε αυτό το κομμάτι είπα πως όσο πιο γρήγορα το πούμε τόσο πιο γρήγορα θα τελειώνουμε», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε ανάμεσά τους μια ιδιαίτερη χημεία που εξελίχθηκε σε σχέση. Oι δυο τους πια είναι ζευγάρι για περισσότερο από έναν χρόνο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top