Ρουμελιώτη: Αυτός είναι ο πιο συχνός λόγος που τσακώνεται με τον άντρα της

«Ο γάμος είναι υπέροχος! Έχω πολύ καλή εμπειρία»

Την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Σκηνές από έναν γάμο» στο Σύγχρονο Θέατρο παρακολούθησε η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη, η οποία μοιράστηκε με τους δημοσιογράφος την εμπειρία της από τον δικό της γάμο. 

«Έχω πολύ καλή εμπειρία από τον γάμο. Είναι υπέροχος! Έχεις τον άνθρωπό σου, περνάς καλά!» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day.

«Οι δυσκολίες ξεπερνιούνται με υπομονή και κατανόηση. Η καθημερινότητα πολλές φορές μπορεί να σε πάρει με έναν τρόπο, αλλά νομίζω αν έχεις υπομονή και καταλαβαίνεις και τις ανάγκες του άλλου, με έναν τρόπο βρίσκεται μια ισορροπία» πρόσθεσε.

Η ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει όμως και τον πιο συχνό λόγο για τον οποίο τσακώνεται με τον άντρα της. «Tσακωνόμαστε στην οδήγηση. Δεν του αρέσει καθόλου του άντρα μου ο τρόπος που οδηγώ κι έτσι όταν μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και οδηγώ εγώ... τα πράγματα είναι δύσκολο» είπε η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Νικηφόρο Χαραγκιώνη, τον Ιούνιο του 2012 και απέκτησαν τον γιο τους Βασίλη-Δημήτρη, το 2015.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top