Ο Θέμης Αδαμαντίδης θα γίνει παππούς - «Το πρώτο κορίτσι της οικογένειας»

Η συγκίνησή του όταν αναφέρθηκε στους γονείς του

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αποκάλυψε ότι θα γίνει πρώτη φορά παππούς και μάλιστα, το νέο μέλος θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. 

«Μου άρεσε που ο πατέρας μου, δε μου φώναξε ποτέ. Ετσι είμαι κι εγώ με τα παιδιά μου. Πάντα σεβόμουν τις επιθυμίες και τις επιλογές τους. Ναι μεν δεν χάλαγα χατίρι στα παιδιά, αλλά έχω κάνει και κάποιο λάθος, έπρεπε να τους είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο. Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα. Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ χαρούμενος» είπε συγκινημένος ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» χθες.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επί σκηνής / NDP Νίκος Δρούκας

Ο Θέμης Αδαμαντίδης επί σκηνής / NDP Νίκος Δρούκας

Ο Θέμης Αδαμαντίδης ασχολήθηκε με το τραγούδι από 14 ετών και είχε στο πλευρό του τη μητέρα του. «H μητέρα μου με βοήθησε στην καριέρα μου, με ακολουθούσε εκεί που δεν μπορούσα να πάω μόνος μου. Από 14 χρόνων τραγουδούσα επαγγελματικά. Λόγω της δουλειάς μου έχασα τα "γράμματα", αντί να χαθώ μέσα στα βιβλία χάθηκα στα μαγαζιά» περιέγραψε ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Διάσημοι Έλληνες που δεν τελείωσαν ποτέ το σχολείο

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε είπε: «Υπήρξε περίοδος που λύγισα, επειδή δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και σκέφτηκα να κάνω άλλη δουλειά. Δε θα με ενδιέφερε να ακουστεί για μένα ότι έχω καλή φωνή, άλλα ότι θέλω το καλό όλου του κόσμου. Τα μέσα μου έχουν φερθεί ωραία πολλές φορές, άλλα άλλες φορές συνεχίζουν πράγματα που δεν ισχύουν, για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Παλιότερα με πλησίασαν για να με ρωτήσουν κάτι κουτσομπολίστικο, και μου χρέωσαν μία κίνηση που έκανα, ενώ έπαιζε το βιντεάκι πιο γρήγορα».

Πέθανε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη - Αναβλήθηκε η δίκη με τη σύντροφό του

Τα μάτια του βούρκωσαν όταν σε ερώτηση της Δανάης Μπάρκα, τι θα έλεγε στους γονείς του αν τους είχε μπροστά του, είπε: «ότι τους αγάπησα περισσότερο από ό,τι τους έχω δείξει».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top