Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ο λόγος που αναβλήθηκε ο γάμος με τον Πηλαδάκη

Τι απάντησε στις φήμες που τη θέλουν έγκυο

Τον λόγο που αναβλήθηκε ο γάμος της με τον Κώστα Πηλαδάκη αποκάλυψε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Όπως είπε η ηθοποιός, ο γάμος της με τον Κώστας Πηλαδάκης αναβλήθηκε, προς το παρόν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι δε θέλω παιδί»

Η ίδια σχετικά με τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη είχε δηλώσει σε συνέντευξή της τον Ιούλιο: «Τρέχω πάρα πολύ και δεν έχω ξεκινήσει ακόμη τις προετοιμασίες. Δεν έχω ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν έχω κάνει τίποτα. Ο γάμος μου θα γίνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Ποτέ δεν ήμουν η κλασική κοπέλα που θα ονειρευόταν τον γάμο της και πότε θα παντρευτώ και τα λοιπά και δεν είχα και την ανάγκη. Έχω μονόπετρο! Δεν το επιδεικνύω, είναι άλλο πράγμα αυτό.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Κώστας Πηλαδάκης / Φωτογραφία: NDP

Όταν γνώρισα τα παιδιά του άντρα μου, το έκανε εκείνος με έναν τόσο ωραίο και γλυκό τρόπο όπου δεν με έφερε σε καθόλου δύσκολη θέση. Είναι εξαίρετα παιδιά, είμαστε πάρα πολύ φίλοι. Εγώ ως Ναυσικά είμαι πάρα πολύ φιλελεύθερο ον και δεν μου αρέσει να περιορίζω τους ανθρώπους, ούτε να είμαι υπερπροστατευτική. Δεν ξέρω τι θα λέω αν γίνω μανούλα, άλλα λες πριν άλλα μετά όταν αποκτήσεις παιδιά».

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής»

Η όμορφη ηθοποιός απάντησε και στις φήμες που κατά καιρούς τη θέλουν έγκυο. «Το είναι έγκυος ή δεν είναι νομίζω έχω να το ακούσω χρόνια. Έχω πει ότι θα παντρευτώ κάποια στιγμή, αλλά πήρε μια αναβολή λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων» είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top