Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής»

Συγκλονίζει στη συνέντευξή της για τα παιδικά της χρόνια

Μία εξομολόγηση ψυχής έκανε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε λίγο πριν τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο μίλησε για όλους και για όλα, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και την εξάρτηση του πατέρα της από τις ναρκωτικές ουσίες.

«Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν και τα πιο ευχάριστα. Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής, έχω τέτοιες εικόνες από παιδί, να κάνει χρήση μπροστά μας. Δεν προέρχομαι από ευκατάστατη οικογένεια, ήμασταν πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά», εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και οι περιγραφές της σοκάρουν στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Εμφανίστηκε ξανά με παρόμοιο look!

«Η μαμά μου περνούσε βασανιστικά με έναν άντρα εξαρτημένο δίπλα της, που μονίμως έλεγε «θα το κόψω», δεν το έκανε και μετά ξανά τα ίδια. Συνέχεια αλλάζαμε σπίτια λόγω οικονομικών προβλημάτων, όχι μόνο στην Αθήνα.

Κάποια στιγμή φύγαμε και στη Δράμα για τρία χρόνια. Πολλές μετακομίσεις, που είναι ό,τι χειρότερο για τη σταθερότητα ενός παιδιού. Μόλις έβρισκα τον κύκλο μου και έκανα τις παρέες και τους κολλητούς μου, διαλύονταν όλα. Σαν να γκρεμιζόταν ένας κόσμος, κάπως έτσι ήταν κάθε φορά για μένα», συμπληρώνει αμέσως μετά.

Παναγιωτακοπούλου - Πηλαδάκης: Ο γάμος στη Μύκονο και οι δύο κουμπάρες

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου αναφέρεται πιο συγκεκριμένα στις σχέσεις με τους γονείς της.

«Η μαμά μου δεν μπορούσε να διαχειριστεί όλο αυτό που συνέβαινε στο σπίτι. Θα έπρεπε να είχε χωρίσει νωρίτερα, εκείνη όμως θεωρούσε ότι κάνει καλό προσπαθώντας να κρατήσει την οικογένεια. Ο μπαμπάς μου ήταν μονίμως απών. Μικρή τού είχα πολύ μεγάλη αδυναμία αλλά στην πορεία με απογοήτευσε», παραδέχεται η νεαρή ηθοποιός.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου / Φωτογραφία: NDP

«Χώρισαν όταν ήμουν 18 ετών, είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι, δεν πήγαινε άλλο. Ανακάμπτει και μετά ξανακυλάει. Τώρα είναι σε μια φάση που είναι καλά. Έχω μια άρνηση μέσα μου, δεν μου είναι ευχάριστο να τον βλέπω, γιατί μου θυμίζει άσχημες καταστάσεις του παρελθόντος», εξομολογείται η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top