Πέτρος Κουσουλός: Όλες οι λεπτομέρειες για τη γέννηση της κόρης του

«Ο τοκετός διήρκησε εννέα ώρες»

Δείτε όσα είπε ο Πέτρος Κουσουλός στην εκπομπή του Alpha

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε το βράδυ της Κυριακής ο Πέτρος Κουσουλός, καθώς η σύντροφός του, Ευαγγελία έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους

Πέτρος Κουσουλός: Πατέρας για τρίτη φορά ο γνωστός δημοσιογράφος

Η γυμνάστρια, σύντροφος του γνωστού δημοσιογράφου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον ίδιο τον δημοσιογράφο να κάνει γνωστή την είδηση, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του από το μαιευτήριο. 

Το πρωί της Δευτέρας ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, περιγράφωντας τα πρώτα συναισθήματα για την τρίτη κορούλα του που ήρθε στη ζωή.

«Είναι όλα καλά, κι η μπέμπα κι η Ευαγγελία είναι σε καταπληκτική κατάσταση. Η μπέμπα γεννήθηκε 3,180 γραμμάρια, είναι υγιέστατη. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον γιατρό γιατί ήταν ένας δύσκολος τοκετός που διήρκησε εννέα ώρες κι αν δεν είχαμε αυτόν αλλά και την επιμονή της Ευαγγελίας, δε θα είχαμε αυτήν τη στιγμή αυτή την ευτυχία», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος κι εκδότης.  

Πέτρος Κουσουλός: Για ιππασία με τις κορούλες του, Βασιλεία και Ειρήνη

«Ήμουν μέσα, γέννησε φυσιολογικά, όλα πήγαν καλά και νομίζω αυτό που βιώνουμε δεν μπορεί να το περιγράψει κανείς με λόγια», συμπλήρωσε ο Πέτρος Κουσουλός στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν ένας από τους καλεσμένους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα

Ο Πέτρος Κουσουλός ήταν ένας από τους καλεσμένους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη στην Αίγινα /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top