Πέτρος Κουσουλός: Για ιππασία με τις κορούλες του, Βασιλεία και Ειρήνη

Πάνω από όλα μπαμπάς ο δημοσιογράφος

Σε mood καλοκαιρινών διακοπών βρίσκεται ο Πέτρος Κουσουλός. Ο δημοσιογράφος «γεμίζει» μπαταρίες, προκειμένου να επιστρέψει δριμύτερος στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

 

Φυσικά, δεν είναι μόνος του, αλλά με τις δυο του κόρες, Βασιλεία και Ειρήνη που απέκτησε από τον γάμο του με την Όλγα Ζαριφοπούλου.

Πέτρος Κουσουλός: «Ο έρωτας με την πρώην σύζυγό μου ήταν θυελλώδης!»

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του, Όλγα Ζαφειροπούλου/ φωτογραφία NDP

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του, Όλγα Ζαριφοπούλου/ φωτογραφία NDP

Οι τρεις τους πήγαν για ιππασία δίπλα στη θάλασσα και ο ευτυχισμένος μπαμπάς απαθανάτισε τα κορίτσια του τη στιγμή που απολάμβαναν τη βόλτα τους.

Πέτρος Κουσουλός: Έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή


«Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει η ζωή είναι οι δύο κόρες μου. Η Βασιλεία και η Ειρήνη. Πραγματικά αποτελούν το λιμάνι και η επαφή μαζί τους με κάνει να ξεχνιέμαι, όσο δύσκολη ημέρα και να έχω. Ουσιαστικά ισχύει αυτό που λένε ότι μέσω των παιδιών σου ξαναζείς και εσύ την παιδική σου ηλικία. Είναι κάτι μαγικό, μοναδικό», έχει δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Κουσουλός για τα παιδιά του.


Μιλώντας για το διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του και τον τρόπο που το ανακοίνωσαν στις κόρες του είχε πει στο περιοδικό ΟΚ!: «Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια γιατί είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού, το οποίο δεν μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δύο ενήλικοι χωρίζουν. Το παιδί θέλει πάντα τη μαμά και τον μπαμπά να είναι μαζί. Τους ανακοινώσαμε, με τον τρόπο που μας είπαν, την αλλαγή και ευτυχώς όλα πάνε καλά. Οι κόρες μου έχουν συμφιλιωθεί πλήρως με την ιδέα ότι ο μπαμπάς και η μαμά δεν είναι μαζί αλλά θα είναι για πάντα ο μπαμπάς και η μαμά τους. Οι γονείς που πάντα θα τα αγαπάνε το ίδιο και πάντα θα είναι δίπλα τους οτιδήποτε και αν χρειαστούν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top