Πέτρος Κουσουλός: Έκανε το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιο από την Όλγα Ζαριφοπούλου

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha

Έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από τη μητέρα των παιδιών του, Όλγα Ζαριφοπούλου, ο Πέτρος Κουσουλός δείχνει να έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Τα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν μέσα στο 2022

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, ο δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ζήνας Κουτσελίνη, επιβεβαίωσε πως έχει κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του, ενώ αποκάλυψε πώς λειτούργησαν με την πρώην σύζυγό του μέχρι να ανακοινώσουν στα παιδιά τους τον χωρισμό τους προκειμένου να μη τα «τραυματίσουν»

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του Όλγα Ζαριφοπούλου

Ο Πέτρος Κουσουλός με την πρώην σύζυγό του Όλγα Ζαριφοπούλου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Είμαι πολύ καλά. Ισχύει. Μετά το διαζύγιο προχωράει η ζωή για όλους μας. Είμαι πολύ καλά, γιατί αφενός υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με την πρώην σύζυγό μου κι υπάρχει καθημερινή επαφής με τα παιδιά μου. Προτεραιότητα για εμένα είναι να μεγαλώσουν καλά. Ξέρεις, υπήρχε αυτός ο φόβος, ότι ενδεχομένως ένα διαζύγιο να τα τραυματίσει

Πέτρος Κουσουλός: Τι λέει για το διαζύγιό του από την Όλγα Ζαριφοπούλου

Ευτυχώς όμως, τα πράγματα έχουν εξελιχθεί πολύ καλά. Από εκεί και πέρα, η ζωή προχωράει, οπότε η πληροφορία που έχεις ότι είμαι καλά ισχύει. Φυσικά πήγαμε και σε ψυχολόγους και σε ειδικούς παιδοψυχολόγους για τον τρόπο με τον οποίο θα το ανακοινώσουμε αυτό στα παιδιά, γιατί ήταν μια βίαιη αλλαγή στη ζωή τους με την έννοια ότι δε θα έμεναν πλέον στο ίδιο σπίτι, θα μετακόμιζαν με τη μαμά σε ένα άλλο.

Ο Πέτρος Κουσουλός με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Ο Πέτρος Κουσουλός με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο πλατό της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα

Συμβουλευτήκαμε ειδικούς και νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να κάνουν όλα τα ζευγάρια, γιατί είναι πολύ εύκολο να τραυματίσεις τον ψυχισμό ενός παιδιού, το οποίο δε μπορεί να αντιληφθεί για ποιο λόγο δυο ενήλικοι χωρίζουν», δήλωσε στο περιοδικό. 

Πέτρος Κουσουλός: «Ο έρωτας με την πρώην σύζυγό μου ήταν θυελλώδης!»

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, με την Κατερίνα Καινούργιου, που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πέτρο Κουσουλό, να επιβεβαιώνει πως ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της προσωπικής του ζωής κι όταν νιώσει έτοιμος θα τα ανακοινώσει όλα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top