Η αστεία ατάκα της Κατερίνας Διδασκάλου για τον πρώτο της γάμο!

«Του είπα ότι θα χωρίσουμε γρήγορα, δε με άκουσε!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 της Παρασκευής βρέθηκε η Κατερίνα Διδασκάλου. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική της ζωή

Κατερίνα Διδασκάλου: Με το μαγιό της στο Ρέθυμνο - Το βίντεο που πόσταρε

Σε κάποιο σημεο αναφέρθηκε στη γνωριμία με τον πρώτο της σύζυγο, τον διπλωμάτη και ποιητή Γιώργο Βέη, με τον οποίο απέκτησαν δύο κόρες. 

Η Κατερίνα Διδασκάλου απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Βέη δύο κόρες

Η Κατερίνα Διδασκάλου απέκτησε από τον γάμο της με τον Γιώργο Βέη δύο κόρες

«Στη Νέα Υόρκη δίδασκα αερόμπικ. Πάρα πολύ γρήγορα βρήκα χορηγία, ήμουν μαμούνι, δεν άφηνα τίποτα ανεκμετάλλευτο. Βρήκα άκρη, πήγα κι έκανα οντισιόν στο Circle in the Square Theatre και μου έδωσαν χορηγία, όχι υποτροφία, είχα τη δυνατότητα να δουλεύω. Με το που παντρεύτηκα τον διπλωμάτη, μου την πήραν πίσω, δεν μπορούσα να δουλέψω μετά», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά το πώς προέκυψε η γνωριμία τους, αποκάλυψε: «Ήταν κάτι παιδιά που με παρακάλεσαν να πάω να μιλήσω στον νέο Έλληνα πρόξενο. Περίμεναν τότε από τη Μελίνα Μερκούρη που ήταν τότε Υπουργός Πολιτσμού μια χρηματοδότηση, ήταν ένας ελληνικός θίασος εκεί στη Νέα Υόρκη και μου έλεγαν ότι έχει έρθει ένας νεαρός πάρα πολύ μορφωμένος. "Πού να πάμε εμείς να του μιλήσουμε που δε μιλάμε καλά ελληνικά. Έλα να του πεις δυο λόγια" μου είπαν. "Παιδιά, εγώ δεν ανεβαίνω πάνω από τους 30 δρόμους, είναι πάρα πολύ ψηλά για μένα" τους είπα. Αλλά μια μέρα, έτσι μετά τον χορό πήρα το ποδήλατό μου, με τα μαλλιά πιασμένα και πήγα στο Προξενείο». 

Κατερίνα Διδασκάλου: «Με έσωσε που έγινα μαμά στα 22»

Στη συνέχεια περιέγραψε την πρόταση γάμου που της έγινε, τρεις μέρες μετά την πρώτη τους γνωριμία. «Για μένα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνος μου έκανε πρόταση γάμου την τρίτη μέρα που γνωριστήκαμε, είχε πλάκα πολύ. Γέλασα, αλλά ήταν πολύ γενναίο εκ μέρους του. Θεωρώ μεγάλη γενναιότητα όταν εκφράζεις τα συναισθήματά σου. Δεν ξέρω αν προλαβαίνουν τα συναισθήματα να ολοκληρωθούν σε τρεις ημέρες, πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο... Τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι σίγουρος. "Θα χωρίσουμε γρήγορα αν παντρευτούμε, είμαστε πολύ μικροί και οι δύο" του είπα. Ε, δεν με άκουσε!» σχολίασε, με τους παρουσιαστες να σκάνε στα γέλια. 

Παλιότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου με τις κόρες της Φλώρα & Μαρκέλλα

Παλιότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Διδασκάλου με τις κόρες της Φλώρα & Μαρκέλλα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Κατερίνα Διδασκάλου είπε κλείνοντας: «Ήταν μια υπέροχη περίοδος της ζωής μου, είναι ένας πολύ σπάνιος άνθρωπος. Είναι και ποιητής, έχουμε δύο υπέροχες κόρες, πολύ άξια παιδιά... Ξέρεις, με τους ανθρώπους κάνουμε τη βόλτα που ορίζει το κάρμα, η ζωή. Τους απελευθερώνουμε με αγάπη, αυτό πιστεύω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top