Κατερίνα Διδασκάλου: «Με έσωσε που έγινα μαμά στα 22»

Η προσευχή που κάνει στις δύσκολες στιγμές

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μία σπάνια εξομολόγηση μίλησε για τη μητρότητα, για την επιλογή της να κάνει παιδιά σε νεαρή ηλικία, αλλά και για τον λόγο που αυτό τη βοήθησε στην καριέρα της. 

«Τα νέα παιδιά είναι σαν να ανήκουν σε όλους μας. Τους οφείλουμε και την ζώσα διδασκαλία από σκηνής αλλά εγώ κάθομαι και μιλάς μετά με αυτά τα παιδιά. Όσο εκείνα θέλουν εγώ κάθομαι και τους μιλάω, όσο κουρασμένοι και να είμαι. Πιστεύω ότι αυτές οι νέες ψυχές, ανεξαρτήτως αν είναι γκέι, στρέιτ, αγόρια κορίτσια, είναι οι αυριανοί μας πολίτες, γιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, καλλιτέχνες και οφείλουμε να τους δείχνουμε αγάπη», είπε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου στην εκπομπή Στούντιο 4.

Κατερίνα Διδασκάλου: Βόλτα με την κόρη της – Είναι ολόιδιες

«Έγιναν μαμά στα 22 και αυτό με έσωσε. Ήμουν στη Νέα Υόρκη τότε. Γνώρισα τον μπαμπά των δύο παιδιών που έκανα πρώτα. Το γεγονός ότι έγινα μητέρα, με γείωσε. Το επάγγελμά μας είναι δύσκολο, μπορεί να σε κάνει να καβαλήσεις το καλάμι. Είχα την τύχη να έχω δίπλα μου ανθρώπους που ενδιαφέρονταν. Ήταν μια Νέα Υόρκη που οι κόκες ήταν βουνό μέσα στα πάρτι και το μαύρο το πουλούσαν σαν τσίχλες, ήταν άγρια τα πράγματα. Τα παιδιά μου δεν τα είδα εμπόδιο ως προς την καριέρα», πρόσθεσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ακόμα η ηθοποιός μίλησε για την προσευχή που έχει κάνει σε δύσκολες στιγμές της.

«Αμέ, δεν υπήρξαν; (σ.σ. στιγμές απελπισίας). Έχω κάνει πολλή προσευχή. Και τώρα προσευχόμενη για ένα αγαπημένο κορίτσι, που ξέρω ότι αρρώστησε, διαβάζω τον μικρό παρακλητικό κανόνα στην Παναγία. Θεωρώ ότι οι λέξεις έχουν πολύ μεγάλη δύναμη κι η προσευχή -δεν μιλώ για θρησκοληψία- έχει πολύ μεγάλη δύναμη» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Διδασκάλου.

«Δεν είμαι το άτομο, που πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία. Η προσευχή είναι προσευχή, δεν λες στείλε μου αυτό. Προσεύχεσαι κι αυτό» πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top