Ιωάννα Τούνη: Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τη βάπτιση του Νουνίτο

Τι κάνει η Ιωάννα Τούνη πριν τη βάπτιση του γιου της;

Αντίστροφη μέτρηση για τη βάπτιση του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο Νουνίτο θα γίνει Πάρης και νονοί του θα είναι ο Γιώργος Μανίκας και η Στέλα Πάσσαρη.

Τούνη: «Έχω αγχωθεί. Δεν υπάρχουν μπομπονιέρες ούτε φαγητό για τόσα άτομα»

Οι προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει μιας και σε λίγες ώρες θα τελεστεί το Μυστήριο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει dinner και after party.

Η επιχειρηματίας – influencer ανέβασε ένα βίντεο όπου την είδαμε να έχει αφεθεί στα χέρια της makeup artist Εμμανουέλας Ταγάρα, η οποία επιμελήθηκε το beauty look της ίδιας, αλλά και της νονάς.

Τούνη: Οι ετοιμασίες για τη βάπτιση και η συνάντηση με τα ετεροθαλή αδέλφια

Όσο για τη νονά…φάνηκε λίγο αγχωμένη στο συγκεκριμένο βίντεο, αφού κάνει μία πρόβα για το πώς θα πει το «Πιστεύω».


Το άγχος της Ιωάννας Τούνη

Ένα 24ωρο πριν το baby bloom η γλυκιά μαμά αποκάλυψε πως είναι αγχωμένη αφού δεν υπάρχουν μπομπονιέρες και αρκετό φαγητό για τους καλεσμένους.

«Σήμερα η μέρα ήταν τρελή. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ούτε με τα τραπέζια, ούτε με την αρίθμηση. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Έχω αγχωθεί αρκετά, δεν ξέρω τι θα γίνει γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες ούτε φαγητό για τόσα άτομα τα οποία θα έρθουν αύριο. Θα σκαρώσει κάτι ο Στέφανος πιστεύω, δεν ξέρω τι θα κάνει», ακούγεται να λέει στο βίντεο που ανέβασε στα InstaStories.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top