«Παντρεύομαι τον επόμενο μήνα με κουμπάρο τον Νίκο Βουρλιώτη»

Η αποκάλυψη του Ισορροπιστή στον αέρα του Happy Day

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Ισορροπιστής. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Happy Day.

Ο Ισορροπιστής παντρεύεται με κουμπάρο τον Νίκο Βουρλιώτη

Ο Ισορροπιστής παντρεύεται με κουμπάρο τον Νίκο Βουρλιώτη

«Παντρευόμαστε με τη σύντροφό μου. Ο γάμος θα γίνει τον επόμενο μήνα. Το άφησα πάρα πολύ καιρό, πέντε χρόνια. Μεσολάβησαν σεισμοί, καταποντισμοί, πλημμύρες, κορωνοϊοί, ό,τι υπάρχει και πλέον είμαστε έτοιμοι να βγούμε στο φως. Ήρθε η στιγμή επιτέλους να προχωρήσω. Το κορίτσι μου το λένε Δήμητρα. Είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός άνθρωπος, τον οποίο σέβομαι και δείχνω την αγάπη μου κάθε μέρα» είπε ο Ισορροπιστής.

Νίκος Βουρλιώτης

Κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης και ο Οπτικός κατά κόσμον Μπάμπης Αμουριανός. «Κουμπάρους θα έχω δυο πολύ ωραίους φίλους μου, τον Νίκο Βουρλιώτη – δε θα μπορούσε να ήταν άλλος – και τον φίλο μου τον Οπτικό, κατά κόσμον Μπάμπη Αμουριανό. Το ντύσιμό μου θα θυμίζει λίγο James Bond. Επειδή δε με έχει δει ο κόσμος, ούτε εγώ με έχω δει, με κάτι ανάλογο, έχω ψάξει και έχω βρει ένα πάρα πολύ ωραίο κοστούμι. Θα έρθουν και οι γονείς μου από τη Νάουσα. Θα είναι σε ένα πολύ ωραίο σημείο της Αθήνας, που θα βλέπει την Ακρόπολη. Θα καλέσω συγκεκριμένους ανθρώπους, συγγενείς και φίλους. Έχουμε επιλέξει ένα τραγούδι της Whitney Houston για τον γάμο μας» πρόσθεσε ο γνωστός ράπερ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top