«Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα υγείας»

Όσα δήλωσε ο πρόεδρος του γηροκομείου όπου φιλοξενείται η τραγουδίστρια

Δείτε σχετικό βίντεο για τη Μαίρη Λίντα από την εκπομπή Πάμε Δανάη!

Μετά τα ψευδή δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μαίρη Λίντα να έχει φύγει από τη ζωή, ήρθε η απάντηση από τον πρόσεδρο του Γηροκομείου Αθηνών

«Πέθαναν» τη Μαίρη Λίντα: Το ξέσπασμα του Σπύρου Μπιμπίλα

Ο Σπύρος Χαμακιώτης μίλησε στην On Time και τη Σάσα Σταμάτη. «Χαίρει άκρας υγείας. Η Μαίρη Λίντα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Εξαιρετικά καλά. Πάντα χαρούμενη, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη». Αυτά είπε στην εφημερίδα ο πρόεδρος του γηροκομείου, που δεν μπορούσε να καταλάβει πώς κυκλοφόρησε μια τέτοια είδηση για ένα άτομο που, παρά την προχωρημένη ηλικία του, είναι καλά.

Η Μαίρη Λίντα έχει μια από τις μεγαλύτερες καριέρες στο ελληνικό, λαϊκό τραγούδι

Η Μαίρη Λίντα έχει μια από τις μεγαλύτερες καριέρες στο ελληνικό, λαϊκό τραγούδι /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, αμέσως μετά την είδηση για τον θάνατο της Μαίρης Λίντα, ο πρόεδρος επικοινώνησε με τον παθολόγο Κωνσταντίνο Ρουσάκη και την υπεύθυνη των κοινωνικών υπηρεσιών του γηροκομείου Όλγα Χαραλαμποπούλου, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια είναι μια χαρά στην υγεία της.  

7 διάσημες Ελληνίδες που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης

Την Παρασκευή, ο προέδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών και βουλευτής, Σπύρος Μπιμπίλας, εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με τις φήμες για το θάνατο της Μαίρης Λίντα. «Όσοι διαδίδουν ότι η αγαπημένη μας σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα έφυγε ξαφνικά από την ζωή ας σταματήσουν. Η Μαίρη Λίντα χαίρει άκρας υγείας στο Γηροκομείο Αθηνών», έγραψε στο προφίλ του στο Facebook.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top