Παντρεύεται η Βιβή Τσιάμη- Η πρόβα νυφικού και ο άντρας της ζωής της

Πώς της έκανε την πρόταση γάμου ο σύντροφός της

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η Βιβή Τσιάμη με τον σύντροφό της, στις 22 Σεπτεμβρίου. Ο γάμος τους θα γίνει στον ιερό ναό του Αγίου Νεκταρίου στο Πανόραμα Βούλας.

Η Βιβή Τσιάμη σε νυχτερινή της έξοδο το 2020/ NDP

Η Βιβή Τσιάμη σε νυχτερινή της έξοδο το 2020/ NDP

Η πρώην Playmate είναι ζευγάρι με τον Κώστα Παπακωνσταντίνου εδώ και δυόμιση χρόνια και όπως είπε η ίδια στο «Secret των Παραπολιτικών» ο σύντροφός της ήταν πρωταθλητής του kick boxing, μικροβιολόγος και ασχολείται µε την εστίαση. 

Η γνωριμία τους έγινε σε βόλτα που είχαν πάει τα σκυλάκια τους, καθώς έμεναν κοντά. «Κάποια στιγμή µε προσέγγισε για να βγούμε ραντεβού.Βγήκαμε και είχαμε χημεία από την πρώτη στιγμή. Δεν πίστευα ότι υπάρχει τέτοιος άνθρωπος στον κόσμο» είπε η Βιβή Τσιάμη στο Secret.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Νιώθω χαρούμενη, ευτυχισμένη. Νιώθω ήρεμη και γι’ αυτό έχω προχωρήσει σε αυτό το βήμα» είπε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η οποία μοιράστηκε την πρόβα του νυφικού της.

Η πρόβα νυφικού της Βιβής Τσιάμη πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας/ Mega Καλημέρα

Η πρόβα νυφικού της Βιβής Τσιάμη πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας/ Mega Καλημέρα

«Το νυφικό που βλέπετε είναι μία από τις επιλογές που έχω σκεφτεί για τη ημέρα του γάμου, αλλά θα το δείτε στην εκκλησία» είπε η Βιβή Τσιάμη.

Βιβή Τσιάμη: Πώς έγινε η πρόταση γάμου;

Η Βιβή Τσιάμη περιέγραψε πώς έγινε η πρόταση γάμου από τον σύντροφό της. «Σε μια προσωπική µας στιγμή µου είπε: “Πω, πω, είσαι πάρα πολύ όμορφη, αλλά κάτι σου λείπει””. Και έβγαλε το μονόπετρο, έπεσε στα γόνατα και μου ζήτησε να τον παντρευτώ».

«Αν θέλει ο Θεός και επειδή η ζωή ξέρει.. εγώ την εμπιστεύομαι. Ό,τι φέρει ο Θεός και η ζωή είναι ευπρόσδεκτο» είπε για το σενάριο να γίνουν γονείς. 

Η Playmate 2003 διατηρούσε επί πολλά χρόνια σχέση με την μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη, με τον οποίο χώρισαν λίγο πριν αρρωστήσει η μητέρα της και τελικά «φύγει από τη ζωή» το 2016. Τρία χρόνια αργότερα έχασε και τον πατέρα της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top