Πηλαδάκης - Παναγιωτακοπούλου: Στο Ηρώδειο μετά την αναβολή του γάμου τους

Το ζευγάρι πήγε στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου

Μία μοναδική συναυλία πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στο Ηρώδειο όπου Αντώνης Ρέμος και Michael Bolton ένωσαν τις δυνάμεις τους. 

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρών, μεταξύ των οποίων και ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Κώστας Πηλαδάκης με τη σύντροφό του, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο πατέρας μου είναι τοξικομανής»

Το ζευγάρι πόζαρε χαμογελαστό στον φακό. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου εμφανίστηκε με ροζ παντελόνι Tom Ford και λευκό πουκάμισο, ενώ κρατούσε τσαντάκι clutch Saint Laurent. 

Πηλαδάκης -Παναγιωτακοπούλου: Στο Ηρώδειο Λίγο Πριν Τον Γάμο

Πηλαδάκης - Παναγιωτακοπούλου

Tο ζευγάρι αν και είχε ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου, που ήταν να γίνει τον Ιούνιο στην Μύκονο, τελικά το ανέβαλλε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων. 

«Δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει ο γάμος και σου μιλάω ειλικρινά γιατί προέκυψε το θέατρο με τις πρόβες και τα σεμινάρια, έχει και ο Κώστας συνέχεια δουλειά, δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία. Δεν θέλω και καμία τρομερή προετοιμασία. Το σκεφτόμαστε για τη Μύκονο. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα τεράστιο πάρτι, να γουστάρουν οι δικοί μας άνθρωποι. Δεν θα το έλεγα ότι θα καλέσουμε πολύ κόσμο. Δεν έχω φτιάξει λίστα γάμου δεν σας κάνω πλάκα. Θα το πω στους καλεσμένους ένα μήνα πριν, δε χρειάζεται νωρίτερα», δήλωσε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα On Time και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top