Ναταλία Δήμου: Η αιμορραγία ήταν αρκετή. Οι γυναίκες έχουμε δύναμη μέσα μας

Η τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της

Μαμά για δεύτερη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Δήμου. Η όμορφη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι το οποίο κρατά στην αγκαλιά της και λάμπει από ευτυχία.

Η γλυκιά μαμά θέλησε να μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του τοκετού στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες.

Έγκυος για δεύτερη φορά ηθοποιός από τον «Σασμό»

«07/09 🩵 Έρχεται λοιπόν η στιγμή που οι οδύνες του τοκετού έχουν σιγά σιγά αρχίσει. Οι σκέψεις είναι πολλές και η πιο ισχυρή είναι αυτή που σε κάνει να λες πως αυτήν την φορά δεν θα προκύψει τίποτα το απρόοπτο και πως όλα θα πάνε καλύτερα από τον πρώτο τοκετό. Το ευχόμουν από την πρώτη στιγμή. Μέσα μου όμως πάντα είχα μία επιφύλαξη γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί, όμως υπερισχύει το ότι 2 στους 2 τοκετούς είναι σχεδόν απίθανο… Σε εμένα τελικά συνέβη. Η αιμορραγία ήταν αρκετή και θα μείνω μέχρι αυτό. Φυσικά το θετικό είναι πως είμαστε στο σπίτι και όλα πήγαν καλά🙏 Κατάφερα και γέννησα φυσιολογικά, το οποίο για μένα ήταν πολύ σημαντικό σχετικά με όσα είχαν προηγηθεί και η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι την καισαρική…Αυτό που θέλω να πω, είναι πως οι γυναίκες έχουμε πολύ μεγάλη δύναμη μέσα μας,ψυχική και σωματική. Καλώς μας ήρθες αγάπη μας ❤️», έγραψε η Ναταλία Δήμου.

 

Η Ναταλία Δήμου είναι παντρεμένη με τον Αλέξανδρο Φούκη, ενώ έχουν αποκτήσει ακόμα μια κόρη, τη Διώνη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top