Πενθεί για τον Αντώνη η Καίτη Γαρμπή - Ακύρωσε τις συναυλίες της στην Κρήτη

«Οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος»

Δείτε παλιότερη συνέντευξη της Καίτης Γαρμπή στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι

Συγκλονισμένη είναι η Καίτη Γαρμπή από τον φρικτό θάνατο του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, αλλά κι από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Ελλάδα. Έτσι, αποφάσισε να ακυρώσει τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες της στην Κρήτη

Καίτη Γαρμπή - Blue Horizon: «Το θηρίο δεν είναι δίπλα μας, είναι μέσα μας»

Με μια μακροσκελή ανάρτησή της στο Instagram, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει τις live εμφανίσεις στην Κρήτη το επόμενο διάστημα.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις επερχόμενες συναυλίες της στην Κρήτη

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η Καίτη Γαρμπή ακύρωσε τις επερχόμενες συναυλίες της στην Κρήτη /Φωτογραφία Instagram

«Σήμερα όλη η Κρήτη αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον Αντώνη, ενώ η Θεσσαλία παλεύει με το νερό και τη λάσπη. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που οι μουσικές πρέπει να σιγήσουν για να ακουστεί πιο καθαρά ο πόνος κι η ανάγκη.

Αποφάσισα με βαθιά θλίψη να ακυρώσω τις προγραμματισμένες συναυλίες μας στην Κρήτη που είχαν προγραμματιστεί για τις 14,15 και 16 Σεπτεμβρίου μαζί με τον Δημήτρη Σχοινά και τον Ηλία Παλιουδάκη. Εύχομαι το πολιτικό σύστημα να αντλήσει διδάγματα από αυτή την καταστροφή και να επενδύσει στην πρόληψη και την προετοιμασία για τέτοιες καταστάσεις

Καίτη Γαρμπή: «Συνεχίζω με όλη μου την αγάπη να στηρίζω την ομοφυλοφιλία»

Η απραξία πρέπει να αντικατασταθεί από αποφασιστικές δράσεις που θα προστατεύουν τους πολίτες και το περιβάλλον μας. Με αφορμή τις επερχόμενες δημοτικές/περιφερειακές εκλογές, θα ήθελα να πω από την πλευρά μου πως όσοι αποφασίσατε να είστε υποψήφιοι, πρέπει να είστε έτοιμοι πρώτα να αναλάβετε ευθύνες και να βοηθήσετε τον τόπο σας κι έπειτα να χαρείτε το όποιο προνόμιο», έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή στο Instagram

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή στο Instagram
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top