Ελεονώρα Μελέτη: «Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram ή...;»

«Η κριτική μέσω γενικεύσεων από τον καναπέ μας θα οδηγήσει σε ανατροπές;»

Βίντεο για τις πλημμύρες από το δελτίο του Star

Η Ελεονώρα Μελέτη συχνά τοποθετείται δημόσια για κοινωνικά θέματα, καταστροφές, τραγικά συμβάντα και για όσα την ενοχλούν.

Έτσι και αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια εξέφρασε τα συναισθήματα και τις απόψεις της για όλα όσα γράφονται στα social media σχετικά με τις τραγωδίες που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τους προβληματισμούς της για τις αναρτήσεις του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάθε φορά που συμβαίνει κάποιο συνταρακτικό γεγονός.

Η ανάρτησή της

μελετη

«Αυτό που εμένα προσωπικά με προβληματίζει είναι πως μέσα σε όλα τα προβλήματα και τις τραγωδίες του τόπου μας, υπάρχει άπλετος χρόνος, διάθεση, συχνά πιστεύω και ανάγκη για Stories με κοινωνικά καταγγελτικό χαρακτήρα χωρίς ωστόσο ουσιαστικό αποδέκτη, repost σε βαθυστόχαστα αποφθέγματα και όλα τα σχετικά. Συγχωρείστε με αλλά δεν μπορώ να κατανοήσω τη συμβολή τους σε τόσο κρίσιμες για όλους μας στιγμές», έγραψε αρχικά.

«Θα γίνει η επανάσταση από το Instagram ή απλά η ανάγκη μας να ακουστούμε είναι τόσο μεγάλη; Και αν ναι, γιατί; Για να επέλθει η αλλαγή ή για να "αισθανθούμε"; Η κριτική μέσω γενικεύσεων από τον καναπέ μας θα οδηγήσει σε ανατροπές ή απλά χρειαζόμαστε να γίνουμε μέρος της εκάστοτε τραγωδίας;», πρόσθεσε.

Συνέχισε το μήνυμά τη λέγοντας: «Όλη αυτή η ηθική φιλοσοφία που εκφράζει ο καθένας εδώ μέσα είναι και στάση ζωής; Αποτυπώνεται μέσα από το προσωπικό μας στίγμα και στην κοινωνία ή απλά κουνάμε δάκτυλο; Και αν ναι γιατί δεν διάγουμε βίον ενάρεστο όπως οι φιλοσοφίες μας;» 

«Αυτά σκέφτομαι και καταλήγω πως τελικά ακόμη και ο θάνατος σπουδαίων προσώπων με τα γνωστά rip όπως και όλη αυτή η φασαρία και η βοή της πολυλογίας που πιάνει τα social media με αφορμή κάθε κακό δεν αποσκοπεί πουθενά παρά σε μια αυτοέκφραση που εκτονώνεται εδώ και μένει εδώ. Καμιά ουσία. Και ναι, εγώ μόλις έκανα το ίδιο» έγραψε στο τέλος η Ελεονώρα Μελέτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top