Σάσα Σταμάτη: «Κατέρρευσα. Ζητώ δημόσια συγγνώμη»-Τι είπε για το ψυχιατρείο

«Πλήρωσα τα λάθη μου»,ανέφερε για το περιστατικό με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

H Σάσα Σταμάτη μετά από την ανάρτηση που έκανε από την επίσκεψη στο ψυχιατρικό τμήμα του Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή, Καλοκαίρι Yes.

Σάσα Σταμάτη: Η απάντηση για την ανάρτησή της στο ψυχιατρείο


Η γνωστή δημοσιογράφος απάντησε σχετικά με το story από το ψυχιατρείο: «Εγώ το έκανα για όλους τους ανθρώπους. Δυστυχώς υπάρχει ταμπού στην Ελλάδα με το θέμα του ψυχολόγου και του ψυχιάτρου. Πέρασα δύσκολα, ο πατέρας μου είχε μανιοκατάθλιψη 20 χρόνια, αναγκάστηκα να κάνω εγκλεισμό στο ψυχιατρείο δύο φορές. Είναι σκληρό να βάζεις τον πατέρα σου δύο φορές στο ψυχιατρείο με εισαγγελική παραλία. Η μητέρα μου και ο αδελφός μου δεν ήθελαν κι έπρεπε να πάρω εγώ αυτή την απόφαση. Μία φορά τον βρήκαν πάνω στις γραμμές του τρένου με το αυτοκίνητο. Ερχόταν στη Νομαρχία έβριζε το νομάρχη, αλλά με στήριξαν. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με στήριξαν. Η μάνα μου διαφωνεί που μιλάω, αλλά εγώ θα τα πω. Θέλω να γίνω γραφικιά, αλλά εγώ τα λέω για τον κόσμο. Βλέπουμε και ακούμε ‘βίασε, σκότωσε’, οι άνθρωποι δεν πάνε στον γιατρό. Κάποια στιγμή κλατάρισα. Τον πατέρα μου τον πήγα σε κέντρο αποκατάστασης, με πήρανε μια Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο αποκατάστασης που όλον τον μισθό μου τον έδινα εκεί πέρα.

Μου λένε, ‘κυρία Σταμάτη πηγαίνετε στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο μπαμπάς σας δεν έχει νεφρά, έχει να πιει και να φάει έναν μήνα», είπε μεταξύ άλλων η Σταμάτη. Αναφερόμενη στο ζήτημα θανάτου του πατέρα της είπε χαρακτηριστικά: «Στράφηκα νομικά εναντίον τους για ηθικούς λόγους. Αν πάρουμε λεφτά θα τα δώσουμε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Σάσα Σταμάτη: Στο ψυχιατρικό τμήμα στο Θριάσιο η δημοσιογράφος

;Όσον αφορά το δικό της θέμα και για τον λόγο που αναγκάστηκε χθες να επισκεφθεί ψυχιατρική κλινική, εκείνη με ειλικρίνια απάντησε: «Η αφορμή είναι ότι κάποια στιγμή κλάταρα, πήγαμε τον πατέρα μου στο κέντρο αποκατάστασης. Με πήραν μία Κυριακή τηλέφωνο από το κέντρο, μου είπαν ότι δεν είναι καλά ο πατέρας μου και μου είπαν ότι είχε να φάει και να πιει έναν μήνα. Κάναμε αιμοκάθαρση, στη συνέχεια κόλλησε covid και ξεκουράστηκε. Από εκεί και πέρα υπήρχαν κάποιες ερωτικές απογοητεύσεις, είχα ταχυπαλμίες, πήγα με τις πυτζάμες στο Θριάσιο».

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος μίλησε για τα λάθη της και ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

«Έχω κάνει πάρα πολλά λάθη, θέλω να ξέρετε ότι τα έχω πληρώσει όλα. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη, απ’ όλους τους ηθοποιούς, από την υπουργό Πολιτισμού γι’ αυτό που είχε γίνει στο θέατρο. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν δολοφονία χαρακτήρων. Ζητάω δημόσια συγνώμη απ’ όλους. Έκανα λάθος. Το πλήρωσα αυτό το λάθος, με διέγραψε η ΕΣΗΕΑ, δεν μου σήκωνε κανένας το τηλέφωνο, δεν μου έδινε κανένας συνέντευξη και αν δεν είχα τον Γιάννη τον Κουρτάκη δεν θα είχα πού να πάω...Ήταν από τα μεγαλύτερα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου και θέλω να ζητήσω συγνώμη απ’ όλη την Ελλάδα.

Μπορεί να φαίνομαι δυναμική, αλλά είναι η άμυνά μου. Κάποια στιγμή κατέρρευσα. Η μάνα μου ήταν δίπλα μου στο νοσοκομείο και μου κρατούσε το χέρι.

Ήθελα να σας τα πω από την ψυχή μου, δεν έχω άλλα λόγια. Σας ευχαριστώ τίποτα άλλο».

Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του '21 η Σάσα Σταμάτη είχε πάει στο θέατρο να παρακολουθήσει την παράσταση του stand up comedian Χριστόφορου Ζαραλίκου και όταν η ίδια ενοχλήθηκε με τη σάτιρα που έκανε εκείνος σε γνωστό επιχειρηματία, η δημοσιογράφος ενοχλήθηκε και ανέβηκε στη σκηνή για να διαμαρτυρηθεί, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παράσταση.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top