Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - Η συμβουλή του

«Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους»

Δείτε βίντεο από τον Alpha για την παραίτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη από Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης έπεσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο τραγουδιστής, επιτήδειοι έκλεψαν τα στοιχεία του και δημιούργησαν ψεύτικα προφίλ στα social media

Κύπρος: O Μιχάλης Χατζηγιάννης παραιτήθηκε από υφυπουργός Πολιτισμού

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς του φίλους, ώστε να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα social media, επισημαίνοντας ποιοι είναι οι δικοί του επίσημοι λογαριασμοί.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει χρόνια στις μουσικές σκηνές και τεράστιες επιτυχίες στο ελληνικό ραδιόφωνο

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μετράει χρόνια στις μουσικές σκηνές και τεράστιες επιτυχίες στο ελληνικό ραδιόφωνο /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ψεύτικοι Λογαριασμοί. Προς ενημέρωση όλων των φίλων. Με απογοήτευση το τελευταίο καιρό πληροφορήθηκα και το διαπίστωσα προσωπικά ότι υπάρχει μια προσπάθεια δημιουργίας ψεύτικων προφίλ – λογαριασμών #fakeaccounts στα μέσα δικτύωσης #socialmedia #facebook και #instagram», γράφει ο δημοφιλής καλλιτέχνης. 

Χατζηγιάννης: Το σχόλιο της μαμάς της Ζέτας Μακρυπούλια μετά το χειρουργείο

«Παράκληση να είστε προσεκτικοί στο διαδίκτυο για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ!», τόνισε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top