Μαντόνα: Μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της το έριξε στον χορό!

Αισθανεται το πιο τυχερό αστέρι του κόσμου

Δείτε βίντεο-αφιέρωμα στη Μαντόνα από την εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4

Μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της πριν από λίγες εβδομάδες, η Μαντόνα επέστρεψε δριμύτερη στα social media

Μαντόνα: Οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram μετά την περιπέτεια υγείας

Η βασίλισσα της ποπ που νοσηλεύτηκε εξαιτίας μιας σοβαρής βακτηριακής λοίμωξης, πλέον, είναι καλά στην υγεία της. Μάλιστα, στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram νιώθει ευγνώμων που μπορεί πια να κουνάει το σώμα της με άνεση και να χορεύει

Στο βίντεο που πόσταρε, η 64χρονη Μαντόνα φαίνεται αρχικά γυρισμένη πλάτη, να χορεύει στον φακό, ενώ στη συνέχεια στρέφεται προς την κάμερα και κλείνει το μάτι της στους εκατομμύρια followers της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε: «Το να μπορώ να κουνιέμαι και να χορεύω λίγο με κάνει να νιώθω το πιο τυχερό αστέρι (lucky star) του κόσμου! Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές και τους φίλους μου! Είστε τα τυχερά μου αστέρια! Και χρόνια πολλά στο πρώτο μου άλμπουμ που κλείνει τα 40». 

Μαντόνα: «Η πρώτη μου σκέψη όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο ήταν...»

Η σταρ αναφέρεται στο άλμπουμ της, Lucky Star, το οποίο κυκλοφόρησε στις 27 Ιουλίου του 1983 και την έκανε γνωστή. Στον δίσκο αυτό περιλαμβάνονται μερικά από τα δημοφιλέστερα τραγούδια της, όπως τα: Holiday, Burning Up και Borderline.

Δείτε την ανάρτηση της Μαντόνα

Δείτε το κλιπ του Lucky Star
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top