Λιλή Πυράκη: «H ψυχή μας είναι μαύρη, χάλια η ψυχολογία μας»

Περιέγραψε τις εφιαλτικές ώρες στη Ρόδο εξαιτίας της φωτιάς

Για όγδοη ημέρα η φωτιά κατακαίει τη Ρόδο. Οι κάτοικοι ζουν εφιαλτικές στιγμές προσπαθώντας να σώσουν τις περιουσίες τους μα πάνω από όλα να μην κινδυνεύσει καμία ανθρώπινη ζωή.

Φωτιά Ρόδος: Δραματικές στιγμές για εθελοντές - πέρασαν μέσα από φλόγες 


Η Λιλή Πυράκη βρίσκεται στον τόπο καταγωγής της και μίλησε για τις δραματικές ώρες στο Νησί των Ιπποτών. Η δημοσιογράφος του Breakfast@star μιλώντας στο Καλοκαίρι #yes τονίζοντας πως η ψυχολογία όλων είναι μαύρη.

Ρόδος: Μετά το Ασκληπιείο, Γεννάδι και Βάτι, εκκενώνονται άλλα δύο χωριά

Λιλή Πυράκη: «H ψυχή μας είναι μαύρη, χάλια η ψυχολογία μας»

 

«Δυστυχώς συνδέομαι μαζί σας γι’ αυτόν τον δυσάρεστο λόγο. Σας ξέρω όλους και θα ήθελα να ήταν άλλος λόγος. Η Ρόδος για όγδοη ημέρα δίνει μία τεράστια μάχη. Εγώ είμαι Ροδίτισσα, έχω γεννηθεί κι έχω μεγαλώσει εδώ. Τα καλοκαίρια μου ήταν όλα εδώ και καταλαβαίνετε ότι για εμένα δεν είναι ακόμα μία πυρκαγιά. Είναι ο τόπος μου, ο οποίος έχει πληγεί πάρα πολύ» είπε αρχικά.

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω τις στιγμές που έχουμε ζήσει οκτώ ημέρες τώρα. Τις πρώτες ημέρες ακούγαμε ότι η φωτιά είναι εντάξει, ότι οι αναζωπυρώσεις είναι μικρές κι όλα είναι υπό έλεγχο. Και ξαφνικά το περασμένο Σάββατο γίνεται αυτό. Εκκενώνονται χωριά, οι τουρίστες κατεβαίνουν… Πρέπει να πω ότι η εθελοντική δράση όλων εθελοντών είναι τόσο αξιέπαινη, σαν μία γροθιά. Από την πρώτη στιγμή, άνοιξαν γήπεδα, γυμναστήρια, τα σπίτια τους… Με το που έγραφες κάτι στα social κι έρχονταν την άλλη ημέρα σε υπερδιπλάσια ποσότητα. Εμάς η ψυχή μας είναι μαύρη, είναι χάλια η ψυχολογία μας. Είναι ο τόπος που σε ένα μεγάλο κομμάτι του έχει καεί», πρόσθεσε κλείνοντας η Λιλή Πυράκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top