Μπριζίτ Μπαρντό: Στο νοσοκομείο το αιώνιο sex symbol - Τι συνέβη;

Τη βοήθησε η πυροσβεστική του Σαν Τροπέ

Δείτε παλιότερο βίντεο για την Μπριζίτ Μπαρντό από την εκπομπή του Alpha, Pop Up

Δύσκολες στιγμές περνάει το αιώνιο σύμβολου του σεξ, Μπριζίτ Μπαρντό.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV το οποίο επικαλείται δηλώσεις του συζύγου της, η πυροσβεστική έσπευσε στο σπίτι της στο Σαν Τροπέ, μιας κι η σούπερ σταρ του γαλλικού κινηματογράφου παραπονιόταν εδώ και λίγες ημέρες για την πολλή ζέστη. 

Μπριζίτ Μπαρντό: Οι έρωτες, η απόπειρα αυτοκτονίας & ο γιος που δεν ήθελε

«Τα ασθενοφόρα πήγαν σε λάθος διεύθυνση», δήλωσε αρχικά ο σύζυγος της Μπριζίτ Μπαρντό. «Ήταν γύρω στις 9 το πρωί όταν η Μπριζίτ είχε δυσκολία στην αναπνοή. Ήταν πιο έντονη από ό,τι συνήθως, αλλά δεν έχασε τις αισθήσεις της. Ας το πούμε μια στιγμή αναπνευστικής σύγχυσης», είπε ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ. Οι υψηλές θερμοκρασίες στο Σαν Τροπέ, λόγω του καύσωνα που πλήττει τη Νότια Ευρώπη, επιδείνωσε την κατάσταση

Τα τελευταία... πολλά χρόνια η Μπριζίτ Μπαρντό αφιέρωσε τη ζωή της στην υπεράσπιση των ζώων

Τα τελευταία... πολλά χρόνια η Μπριζίτ Μπαρντό αφιέρωσε τη ζωή της στην υπεράσπιση των ζώων /Φωτογραφία AP Photo/Carl Duyck

Μπριζίτ Μπαρντό: Εύθραυστη η υγεία της στα 88 της χρόνια

Όπως εξήγησε, χορηγήθηκε οξυγόνο στην «Μπεμπέ» κι η πυροσβεστική έμεινε εκεί για να την παρακολουθεί την πορεία της αναπνοής της για λίγη ώρα. «Ο σφυγμός της είναι εντάξει, η καρδιά της είναι εντάξει κι η αρτηριακή της πίεση είναι καλή, αλλά τα πράγματα είναι ακόμη εύθραυστα», επεσήμανε ο κατά έξι χρόνια μικρότερος σύζυγός της. 

Brigitte Bardot: H απόπειρα αυτοκτονίας και η εγκατάλειψη του γιου της

«Όπως όλοι οι άνθρωποι μιας συγκεκριμένης ηλικίας, δεν αντέχει άλλο τη ζέστη. Συμβαίνει στα 88, δεν πρέπει να κάνει περιττές κινήσεις που την κουράζουν», συμπλήρωσε ο Μπερνάρ ντ’ Ορμάλ.

Η Μπριζίτ Μπαρντό «θεά» στα γυρίσματα της ταινίας Shalako το 1968

Η Μπριζίτ Μπαρντό «θεά» στα γυρίσματα της ταινίας Shalako το 1968 /ΦωτογραφίαAP Photo/Staff/Bob Dear
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top