Έξαλλη η Κορινθίου για το Πρωινό: «Δεν μπορώ και δε θέλω, τελείωσε»

Εκνευρισμένη και... λακωνική η ηθοποιός - Το σχόλιο της Καινούργιου

Όπως γνωστοποίησε ο ANT1 τη Δευτέρα 19 Ιουνίου με μία ανακοίνωση, η συνεργασία με τη Μαρία Κορινθίου τελειώνει, μετά την αποχώρησή της από το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μαρία Κορινθίου: Όσα οδήγησαν στην «έκρηξη» και την απομάκρυνσή της

Η γνωστή ηθοποιός είχε εκφράσει τα παράπονά της για την εκπομπή και το κανάλι on camera, μέσα από δηλώσεις της στην εκπομπή Open Weekend.

«Η κατάσταση είναι Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το Πρωινό. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει, όπως δεν κάνω κι εγώ» είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Κορινθίου υπέρλαμπρη στο πλατό του Πρωινού /Φωτογραφία Instagram

Η Μαρία Κορινθίου στο πλατό του Πρωινού /Φωτογραφία Instagram

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ANT1, η κάμερα του «Super Κατερίνα» συνάντησε τη Μαρία Κορινθίου η οποία δε θέλησε να μιλήσει για το «διαζύγιό» της με τον τηλεοπτικό σταθμό.

«Όλα καλά, δεν θέλω να μιλήσω. Δεν μπορώ και δεν θέλω, τελείωσε. Όχι, δεν θέλω να ξαναπώ κάτι παραπάνω», ήταν το μόνο που είπε η ηθοποιός.

Έξαλλη η Κορινθίου με το Πρωινό: «Δεν μπορώ και δε θέλω, τελείωσε»

«Δεν νομίζω ότι έχει θέμα με τον ANT1, το θέμα ήταν με την εκπομπή», συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου στην εκπομπή της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top