Κωστής Σαββιδάκης: «Μου έκαψαν τα πνευμόνια από το πολύ οξυγόνο»

Όσα είπε ο ηθοποιός για το πρόβλημα της υγείας του

Πριν από έναν χρόνο ο κορωνοϊός χτύπησε την πόρτα του Κωστή Σαββιδάκη. Τα συμπτώματα ήταν πολύ έντονα κι έτσι χρειάστηκε να νοσηλευτεί.
Τότε ήταν που είδε τις δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν στα νοσοκομεία αφού δεν υπήρχαν νοσηλευτές και φάρμακα.

Κωστής Σαββιδάκης: «Βίωσα ένα θαύμα. Kόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου»

«Οι συνθήκες στα νοσοκομεία μας ήταν πολύ σκληρές. Δυστυχώς αν δε γίνει μια ριζική αλλαγή δε θα αλλάξουν τα πράγματα…. Εγώ όσο ήμουν στο νοσοκομείο το τραγικό ήταν ότι δεν υπήρχαν νοσηλευτές. Δεν υπήρχαν φάρμακα, δεν υπήρχε τίποτα. Λες δουλεύω τόσα χρόνια και πληρώνω τη συνεισφορά μου στο ΙΚΑ, τα ένσημά μου, αυτά τα λεφτά που πάνε; Δε δικαιούμαι ένα φάρμακο; Αυτό ήταν το μόνο που με τρόμαξε» είπε ο Κωστής Σαββιδάκης στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;»

Σαββιδάκης: Ο κορωνοϊός, η ζημιά στους πνεύμονες και το «ιατρικό λάθος»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας του αποκαλύπτοντας στον αέρα της εκπομπής πως του έκαψαν τους πνεύμονες από το πολύ οξυγόνο.

«Μου έκαψαν τα πνευμόνια, μόνο αυτό θα πω. Από το πολύ οξυγόνο που μου βάλανε μου έκαψαν τα πνευμόνια. Χρειάζεται γύρω στο 8μηνο, ίσως και παραπάνω, για να επανέλθουν… Δε φοβήθηκα για την υγεία μου, φοβήθηκα και τσαντίστηκα πάρα πολύ για όλα αυτά που συμβαίνουν εκεί μέσα… Δε γίνεται το 2022, που ήμουν εγώ μέσα, να δένουν τους ασθενείς γιατί δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό. Να τους δένουν για να μην πέσουν από τα κρεβάτια από τους σπασμούς… Είναι τραγικό να ακούς 18 μέρες τις φωνές των ανθρώπων να φωνάζουν “βοήθεια”».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top