Σαββιδάκης: Ο κορωνοϊός, η ζημιά στους πνεύμονες και το «ιατρικό λάθος»

«Έδεναν ασθενείς, επειδή είχαν σπασμούς!», ανέφερε ο Κωστής Σαββιδάκης

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κωστή Σαββιδάκη στο Πρωινό

Από το 2019 έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο «Παπά-Γρηγόρης» από την επιτυχημένη σειρά, συνάντησε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά όπου μίλησε για τα κιλά που έχασε και τη μεγάλη περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Κωστής Σαββιδάκης Παύλος Ορκόπουλος

Ο Κωστής Σαββιδάκης με τον Παύλο Ορκόπουλο σε σκηνή της σειράς Άγριες Μέλισσες

Η Φαίη αναφέρθηκε στη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του μετά την απώλεια κάποιων κιλών, με τον ίδιο να απαντάει: «Πέταξα 12 κιλά σε ενάμιση μήνα».

«Νόσησα από κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο κι είμαστε όλοι ανεμβολίαστοι. Οι περισσότεροι δεν έχουμε κάνει την τρίτη δόση και θεωρούμαστε ανεμβολίαστοι. Νόσησα, πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο, δε διασωληνώθηκα, δε θέλω να πω σε ποιο νοσοκομείο, αλλά θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς. Έκαναν ό,τι μπορούσαν κάτω από αυτές τις συνθήκες για να εξυπηρετήσουν όλους τους ασθενείς», είπε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και δεν μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν οι νοσοκόμοι. Άκουσαν τα αφτιά μου, γιατί δεν το είδαν τα μάτια μου, να φωνάζουν από τον διπλανό θάλαμο "λύστε μας", γιατί έδεναν κάποιους ασθενείς επειδή είχαν σπασμούς από τον κορωνοϊό για να μην πέσουν από τα κρεβάτια, επειδή δεν υπάρχει νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα κάποια στιγμή και μου είπαν αυτό».

Κωστής Σαββιδάκης

Ο Κωστής Σαββιδάκης σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του νοσοκομείου όπου νοσηλεύθηκε

«Όλοι όσοι νοσηλεύονται είναι δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Αν κι έλεγαν ότι υπήρχε φόβος. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και είχα πρόβλημα. Για αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα. Μου έβαλαν δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα το δούμε κάποια στιγμή αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα, αφού βγήκα από το νοσοκομείο, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί, είτε από τον ιό, είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο. Ήταν πάρα πολύ το οξυγόνο που μου χορήγησαν. Θα κινηθώ νομικά αν κάποια στιγμή δω ότι όντως υπάρχει αυτό. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους. Το καλό είναι ότι θα επανέλθουν. Λαχανιάζω, δεν μπορώ να ανέβω σκάλα, δεν μπορώ να σκύψω. Είμαι καλύτερα, αλλά έχω ακόμα...», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top