Κωστής Σαββιδάκης: «Βίωσα ένα θαύμα. Kόλλησε ο Σταυρός στην πλάτη μου»

Η συνέντευξη που έδωσε ο «παπά-Γρηγόρης» από τις Άγριες Μέλισσες

Ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» για το θαύμα που βίωσε στον ιερό ναό των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού που τον βοήθησε να γλιτώσει από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που θα αντιμετώπιζε στο μέλλον.

Κωστής Σαββιδάκης: «Πήρα 20 κιλά για να παίξω στις Άγριες Μέλισσες»

«Πήγαινα πάρα πολύ συχνά στους Αγίους Ισιδώρους στον Λυκαβηττό. Εκεί υπάρχει ο πατέρας Δημήτριος που έχει τον θαυματουργό Σταυρό και κατά διαστήματα τον βγάζει και ευλογεί τον κόσμο... Με σταύρωσε και εμένα και κόλλησε ο σταυρός στην πλάτη μου. Μου είπε λοιπόν να πάω να κάνω μια ακτίνα στο συγκεκριμένο σημείο. Έκανα την ακτίνα. Όντως βρήκανε κάτι. Ευτυχώς έπεσα σε πολύ καλά χέρια και πήγαν όλα καλά».

Ο γνωστός ηθοποιός Κωστής Σαββιδάκης αναφέρθηκε στο θαύμα που βίωσε στου Αγίους Ισιδώρους και έτσι γλίτωσε από ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας

«Αν δεν ήταν όμως ο σταυρός και ο πατέρας Δημήτριος να το εντοπίσει δεν ξέρω πού θα ήμουν σήμερα. Ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο. Πιστεύω πως για ό,τι συμβαίνει υπάρχει κάποιος λόγος. Δε φοβήθηκα. Σκέφτηκα ότι πάω μια εκδρομή δέκα μέρες να καθαρίσω», δήλωσε ο «παπάς» από τις Άγριες Μέλισσες. 

Σαββιδάκης: Ο κορωνοϊός, η ζημιά στους πνεύμονες και το «ιατρικό λάθος»

Ο Κωστής Σαββιδάκης αναφέρθηκε επίσης και στην περιπέτειά του με τον κορωνοϊό. «Πέρασα και εγώ τον ιό. Ήταν δύσκολο. Ήμουν 18 ημέρες στο νοσοκομείο. Η δυσκολία δεν ήταν στην ασθένεια αλλά στις συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία μας.

Δεν προλαβαίνουν ούτε οι νοσηλευτές αλλά ούτε και οι γιατροί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ήταν ό,τι χειρότερο έχω περάσει στη ζωή μου. Αν δεν είχα το κινητό να μιλάω με τους δικούς μου ανθρώπους δεν ξέρω αν θα έβγαινα από εκεί μέσα με σώας τας φρένας. Υπήρξε ενδεχόμενο διασωλήνωσης», εξομολογήθηκε ο Κωστής Σαββιδάκης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top