Χαρά Παππά: «Εξαφανίστηκα γιατί πέρασα λίγο δύσκολα, έχω αποσυντονιστεί»

Όσα είπε για το πρόβλημα που δυσκολεύει την καθημερινότητά της

Πολλές φορές μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Χαρά Παππά έχει μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με το άγχος, τις κρίσεις πανικού αλλά και τις ημικρανίες

Παππά: Η εξομολόγηση για την ψυχολογία της - «Το άγχος θα είναι πάντα εδώ»

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2, έκανε ένα διάλειμμα τις προηγούμενες ημέρες από τα social media καθώς, όπως αποκάλυψε σήμερα, πέρασε αρκετά δύσκολα με τις ημικρανίες της και τελικά αποφάσισε να απευθυνθεί σε χειροπράκτη.

«Εξαφανίστηκα λίγες ημέρες γιατί πέρασα πολύ δύσκολα με τις ημικρανίες μου. Έχω αποσυντονιστεί τελείως αλλά πόσο ωραίο είναι να είμαι και πάλι pain free. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλά πράγματα τόσα χρόνια, αλλά μέχρι τώρα δε με έχει βοηθήσει τίποτα. Χθες πήγα σε χειροπράκτη πρώτη φορά κι επειδή ξέρω ότι υποφέρετε πολλά ακόμα άτομα, αν δω κάποιο αποτέλεσμα θα σας πω», έγραψε στην ανάρτησή της η Χαρά Παππά.  

Ο γιος του Γιώργου Τσαγκαράκη είναι ερωτευμένος με τη Χαρά Παππά

Σε δεύτερο story της αποκάλυψε τι έκανε και της έφτιαξε η διάθεση: «Μου έχετε στείλει αααάπειρα μηνύματα! Είστε υπέροχοι... θα τα διαβάσω όλα αργότερα! (Τώρα έβαλα Britney Spears κι έπαιξα με τα καλλυντικά για να μου φτιάξει λίγο η διάθεση. και μεταξύ μας πέτυχε)». 

Χαρά Παππά: Το μοντέλο πάσχει από αλωπεκία - Η φωτογραφία στο Instagram

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top