Ο γιος του Γιώργου Τσαγκαράκη είναι ερωτευμένος με τη Χαρά Παππά

Δείτε την πρώτη κοινή συνέντευξη μπαμπά και γιου

Δείτε τη συνέντευξη του Γιώργου και του Στέφανου Τσαγκαράκη στο Breakfast@Star

Ο γνωστός επιχειρηματίας και buyer του Cash or Trash, Γιώργος Τσαγκαράκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και τη Λιλή Πυράκη, συστήνοντας μας τον γιο του, Στέφανο

O Στέφανος μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, Γιώργο Τσαγκαράκη

O Στέφανος μοιάζει πολύ στον μπαμπά του, Γιώργο Τσαγκαράκη

«Ήταν 10 ετών και του έκανα τεστ. Έκανε Διαμαντολογία και το έχει μάθει επιστημονικά καλύτερα από εμένα. Είναι συγκινητικό που δουλεύουμε μαζί. Όταν τον βλέπω με τον φακό, να βλέπει τις αξίες, είναι πολύ συγκινητικό. Δε δίνω συμβουλές αλλά νομίζω παίρνει μηνύματα μέσα από τη συνεργασία μας», εξομολογήθηκε αρχικά ο Γιώργος Τσαγκαράκης.  

Γιώργος Τσαγκαράκης: Γνωρίστε τον buyer του Cash or Trash

Ο Στέφανος Τσαγκαράκης είναι τρελά ερωτευμένος με το μοντέλο Χαρά Παππά

Ο Στέφανος Τσαγκαράκης είναι τρελά ερωτευμένος με το μοντέλο Χαρά Παππά

Από την πλευρά του, ο Στέφανος Τσαγκαράκης μίλησε για την εμπειρία του στο Cash or Trash, το ενδεχόμενο να κάνει δική του εκπομπή αλλά και τη σχέση του με το γνωστό μοντέλο, Χαρά Παππά. «Η σοβαρή συμβουλή είναι να προσέχω τις συνεργασίες μου, να μην συνεργάζομαι με κοντινά μου άτομα γιατί όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση δημιουργούνται προβλήματα. Είναι μια διαφορετική εκπομπή που μαθαίνει ο κόσμος. Και εκείνος θα μάθει πράγματα που μπορεί να μην είχε γνώστη. Η αγαπημένη μου είναι η Δέσποινα Μοιραράκη.  

Τσαγκαράκης: Μιλάει για τη σχέση του γιου του με τη Χαρά Παππά του GNTM

Του είπα για την κοπέλα μου και μου είπε πώς “πιστεύω στην κρίση σου και σου εύχομαι τα καλύτερα” και ευτυχώς πάει πολύ καλά. Τη Χαρά Παππά μου τη γνώρισε η μαμά μου. Μένουμε μαζί από πολύ νωρίς και όταν βλέπεις ότι ταιριάζετε δεν χρειάζεται να το καθυστερείς.

Δε πίστευα ότι θα είμαι ποτέ με διάσημο πρόσωπο. Γνώρισα την Χαρά και κατάλαβα ότι είναι ο άνθρωπός μου», πρόσθεσε, ενώ κατέηξηε δηλώνοντας: «Για την ώρα δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος για να κάνω τηλεόραση». 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top