Μαίρη Συνατσάκη: Εξηγεί γιατί αποκάλεσε την κόρη της «βιολογικό κορίτσι»

«Θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο», δηλώνει στο νέο της βίντεο

Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι της στο YouTube και κατόπιν σχετικής ερώτησης που δέχτηκε, η Μαίρη Συνατσάκη διευκρίνισε τι εννοούσε με την ατάκα ότι «το παιδί της είναι βιολογικά κορίτσι».

Μαίρη Συνατσάκη: Η νέα ζωή με την κόρη της και η στιγμή του τοκετού 

 

 

«Θέλω να απαντήσω στην ερώτηση για το αν θεωρείς φυσιολογικό να λες ότι "το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι". Προέκυψε από το post που είχα ανεβάσει την Ημέρα της Γυναίκας με μία φωτογραφία με τη μικρή και από συνομιλία μου με τη Γωγώ Δελογιάννη, τη σεφ που είναι και φίλη μου. Θέλω να πω ότι μου φαίνεται τελείως φυσιολογικό να εκφράζομαι με αυτόν τον τρόπο, γιατί αν με ξέρετε και με ακολουθείτε, είμαι ένας άνθρωπος που πρεσβεύει κάποια πράγματα», ανέφερε αρχικά.

«Δεν τα πρεσβεύω διακοσμητικά για τον υπόλοιπο κόσμο, αλλά τώρα που έγινα μανουλίτσα, δεν θα ισχύσουν για μένα. Είναι πράγματα που πιστεύω βαθιά στην ψυχή μου», πρόσθεσε η influencer και επιχειρηματίας.

Συνατσάκη: Έκανε τατουάζ το όνομα της κόρης της - Η τέλεια γραμματοσειρά!

«Μου φαίνεται απολύτως λογική η έκφραση "βιολογικά κορίτσι", γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Είναι βιολογικά κορίτσι. Τα θέματα κοινωνικού φύλου προκύπτουν μετέπειτα στη ζωή, όχι πολύ αργότερα, οι άνθρωποι αποκτούν μια τέτοια αίσθηση κι από 4 χρονών. Αν το κοινωνικό της φύλο είναι διαφορετικό από το βιολογικό, ποια είμαι εγώ να πω το οτιδήποτε;», εξήγησε η Μαίρη Συνατσάκη.

Μαίρη Συνατσάκη: «Το παιδί μου είναι βιολογικά κορίτσι, θα αποφασίσει εκείνη το κοινωνικό της φύλο»

«Θέλω πολύ περισσότερο να υπάρξει στο δικό μου παιδί αυτή η ελευθερία και δεν θέλω να προοικονομίσω τίποτα και μην αγχώνεστε, τα παιδιά δεν μπερδεύονται από την πολλή ελευθερία και αποδοχή. Αλλιώς δημιουργούνται τα προβλήματα, γιατί άκουσα πολλούς στο Twitter να το κοροϊδεύουν», τόνισε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top