Γιάννης Φλωρινιώτης: Αυτή ήταν η σύζυγός του - Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

Είχαν χωρίσει για 13 χρόνια γιατί μπήκαν τρίτοι άνθρωποι στη σχέση τους

Τι είχε δηλώσει για τον θάνατό του ο τραγουδιστής - Βίντεο: Mega Καλημέρα

Θλίψη έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος σε ηλικία 76 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η προφητική ανάρτηση τρεις μέρες πριν τον θάνατό του

Ο τραγουδιστής ήταν παντρεμένος με τη Μάχη Φλωρινιώτη και μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά, την Άννα και τον Νίκο. 

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Να πεθάνω πάνω στην πίστα»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, στα μπουζούκια - Φωτογραφία NDP (Νίκος Δρούκας)

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης με την κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη, στα μπουζούκια - Φωτογραφία NDP (Νίκος Δρούκας)

Το ζευγάρι είχε τραβήξει παράλληλους δρόμους και 13 χρόνια μετά τον χωρισμό του, αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του.

Οι δυο τους σπάνια έκαναν δημόσιες εμφανίσεις. Η τελευταία τους ήταν πριν από δύο χρόνια στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα κοίτα», όπου είχαν μιλήσει για τις δοκιμασίες που είχε περάσει η σχέση τους. 

«Δεν υπήρξαν ποτέ εντάσεις στο σπίτι μας [...] Δεν τον έχω ακούσει ποτέ αγανακτισμένο τον Γιάννη, ούτε να αρχίσει να βρίζει, αλλά και να σου χαλάσει χατίρι. Ήταν δύσκολα τα 13 χρόνια που έζησα μακριά του. Αυτά τα χρόνια με έκαναν να τον εκτιμήσω περισσότερο και να ξεχάσω τα λόγια που του βάζανε. Όταν στη σχέση μπαίνουν τρίτοι άνθρωποι δεν ξέρουν να κρατάνε τις ισορροπίες», είχε δηλώσει η Μάχη Φλωρινιώτη για τον σύζυγό της.

Από την άλλη ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε αποκαλύψει για την αγαπημένη του: «Οι τρίτοι άνθρωποι ήταν οι μανάδες μας, μπαίνανε στη μέση, μέχρι που μια φορά πλακωθήκανε στο ξύλο. Μόνο αυτές ήταν το εμπόδιο στη σχέση μας. Τη μάνα μου, πριν παντρευτώ, την είχα σαν βασίλισσα και επειδή τα στερήθηκε μετά, επειδή τα έκανα στη γυναίκα μου, στεναχωρήθηκε».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top