Γιάννης Φλωρινιώτης: «Να πεθάνω πάνω στην πίστα»

Όσα είχε πει ο τραγουδιστής για την τελευταία του επιθυμία

«Δε φοβήθηκα ποτέ τον θάνατο», είχε πει ο Γιάννης Φλωρινιώτης στο Mega Καλημέρα

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιάννη Φλωρινιώτη σε ηλικία 76 ετών. Το τελευταίο διάστημα ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα. Πριν από ενάμιση χρόνο ο Γιάννης Φλωρινιώτης έδωσε «μάχη» για τη ζωή του και τότε κατάφερε να βγει νικητής.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε μιλήσει για τον θάνατό του

Μετά το εξιτήριο που είχε πάρει από το νοσοκομείο, στο οποίο είχε οδηγηθεί εξαιτίας χαμηλού οξυγόνου, είχε μιλήσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» γι’ αυτή την περιπέτεια.

«Δεν ξέρω πώς έγινε! Με έπιασε μια ψύξη όταν πήγα να κοιμηθώ και ένας πόνο αβάσταχτος και αναγκάστηκα και πήρα μόνος μου το ΕΚΑΒ για να πάω στο νοσοκομείο. Εκεί βρήκαν ότι είχα πολύ χαμηλό οξυγόνο και μου είπαν ότι πρέπει να μείνω μέσα για να γίνουν οι εξετάσεις που χρειάζεται».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε αποκαλύψει την  τελευταία του επιθυμία

Ο ίδιος είχε αναφερθεί και στην τελευταία του επιθυμία πριν «φύγει» από τη ζωή σημειώνοντας παράλληλα πως δεν φοβάται τον θάνατο.
 «Δε φοβήθηκα τον θάνατο, δεν τον φοβήθηκα ποτέ. Έχω χορτάσει απ’ όλα! Έχω κάνει καριέρα, οικογένεια, παιδιά, εγγόνια… Όλα τα έχω κάνει. Λέω τουλάχιστον θα φύγω ευχαριστημένος. Δε θα ήθελα να φύγω σε νοσοκομείο, αν είναι να φύγω να πεθάνω στη δουλειά μου, πάνω στην πίστα, στην σκηνή…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top