Ο Φλωρινιώτης ήταν σε κώμα πριν πεθάνει - Tα δάκρυα της κόρης του, Άννας

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε σε ηλικία 76 ετών

Λίγες ώρες πριν «φύγει» από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, η κόρη του Άννα Φλωρινιώτη, καταρρακωμένη μίλησε στην κάμερα του Happy Day, ζητώντας τις προσευχές του κόσμου για τον πατέρα της.

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η προφητική ανάρτηση τρεις μέρες πριν τον θάνατό του

Συγκεκριμένα η Άννα Φλωρινιώτη είπε: «Το πρωί μας ειδοποίησαν οι γιατροί ότι ο μπαμπάς μου δεν είχε κορεσμό και έπαθε ανακοπή. Τρέξαμε όλοι. Τον έχουν σε τεχνητό κώμα. Λένε ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά εμείς πιστεύουμε πολύ στον Θεό ότι θα μας βοηθήσει και γενικά επειδή είναι πολύ δυνατός… Εύχομαι να με λυπηθεί ο Θεός και να γίνει καλά».

Γιάννης Φλωρινιώτης: «Να πεθάνω πάνω στην πίστα»

Φλωρινιώτης: Η κόρη του Άννα μίλησε στις κάμερες, δυο ώρες πριν «φύγει»

«Οι γιατροί, από τη μέρα που μπήκε μας είπαν ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλά ήταν καλά, έτρωγε, έκανε πλάκα, γελάγαμε. Είναι μια εβδομάδα στο νοσοκομείο. Μπήκαμε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, γιατί είχε πέσει πολύ το οξυγόνο του, με τα φάρμακα και τις κορτιζόνες να δυναμώσει.

Ενώ του είχαν απαγορεύσει οι γιατροί να σηκώνεται, όταν έμεινε μόνος του στο δωμάτιο πήγε να σηκωθεί και έπαθε ανακοπή και έπεσε κάτω. Η κατάστασή του δεν έχει σταθεροποιηθεί και οι γιατροί δε μας έχουν δώσει πολλές ελπίδες. Όλη η οικογένεια και οι φίλοι του είμαστε δίπλα του, να νιώθει ότι είμαστε κοντά του», πρόσθεσε.

«Παρόλο που είναι διασωληνωμένος, εμένα με αφήνουν οι γιατροί και μένω στο δωμάτιο. Είμαι από πάνω του και του μιλάω και του λέω, “μπαμπάκα μου, σήκω”. Έπαθα μεγάλο κακό που αρρώστησε ο μπαμπάς μου. Τελευταία είχε πολύ χαμηλό οξυγόνο, δεν μπορούσε να περπατήσει καθόλου. Περνάω πολύ άσχημα, αλλά δε με νοιάζει, ας γίνει ο μπαμπάς μου καλά και δε με νοιάζει τίποτα άλλο» είπε η Άννα και «έσπασε».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέθανε σε ηλικία 78 ετών, στο νοσοκομείο «Σωτηρία», όπου νοσηλευόταν. Αιτία του θανάτου του είναι το πνευμονικό οίδημα, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top