Γκλέτσος: Αντιδράσεις ηθοποιών στις δηλώσεις του για τον Παπακαλιάτη

«Είναι άστοχη η δήλωση, δεν έπρεπε να ειπωθεί»

Μία δήλωση που συζητήθηκε και προκάλεσε αντιδράσεις έκανε ο Απόστολος Γκλέτσος για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή Breakfast@star ρωτήθηκε για τον δημιουργό του Maestro κι εκείνος είπε: «καλό θα ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μην έπαιζε στο Maestro, γιατί δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο με τους υπόλοιπους ηθοποιούς».

Απόστολος Γκλέτσος: «Καλό θα ήταν ο Παπακαλιάτης να μην παίζει στο Maestro»

Η πρωινή εκπομπή του Star επικοινώνησε με κάποιους ηθοποιούς, οι οποίοι διαφώνησαν με την τοποθέτηση του συναδέλφου τους.

Γκλέτσος: Αντιδράσεις ηθοποιών στις δηλώσεις του για τον Παπακαλιάτη


«Τέτοιου είδους δηλώσεις από πρώην ή νυν συναδέλφους για άλλους συναδέλφους είναι λόγο ανυπόστατες. Με βάση την αρχή της υποκειμενικότητας καθένας μπορεί να κάνει και να λέει ό,τι θέλει. Ο Χριστόφορος είναι ένας ευφυής άνθρωπος και η ευφυΐα του, του υπαγόρευσε του υπαγόρευσε να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής. Τώρα να κάτσουμε να ψάξουμε να δούμε αν έκανε ή δεν έκανε γι’  αυτόν το ρόλο μου φαίνεται πολύ δεύτερο και τελευταίο πράγμα. Η σειρά είναι σειρά. Τώρα να κάνουμε focus στον Χριστόφορο, γιατί τον στοχοποιούμε τον άνθρωπο. Κάνει τη δουλειά του όσο πιο σεμνά μπορεί, όσο πιο αθόρυβα μπορεί…», είπε ο Φίλιππος Σοφιανός.

Στο ίδιος μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της Δήμητρας Παπαδήμα: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δε συμφωνώ καθόλου γιατί είναι δημιουργός. Δείχνει πως προστατεύει τους ηθοποιούς του, αυτός είναι η κινητήριος δύναμη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλους. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να λέμε μόνο επαίνους για τον Χριστόφορο. Είναι άστοχη η δήλωση του Απόστολου κατά τη γνώμη μου δεν έπρεπε να ειπωθεί».

«Εγώ θα διαφωνήσω με αυτή τη δήλωση, Νομίζω ότι είναι ο πλέον κατάλληλος γι αυτό τον ρόλο και δεν έχει σημασία που σκηνοθετεί. Είναι πάρα πολύ σωστή η ερμηνεία και νομίζω πως όλα στο Maestro δείχνουν πως ο Χριστόφορος έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Είναι η άποψη και η γνώμη του Απόστολου. Εγώ θα διαφωνήσω γιατί το είδα και δε μου κλώτσησε», πρόσθεσε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

«Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του. Εκτιμώ τον Απόστολο και τον Χριστόφορο. Νομίζω ότι κάνει τις καλύτερες σειρές που θα μπορούσε να κάνει η Ελλάδα. Δε συμφωνώ με τον Απόστολο, αλλά είναι δεκτό», κατέληξε ο Μάνος Ιωάννου.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top