Συγκλονίζει η Αιμιλία Υψηλάντη για τον θάνατο της κόρης της

«Δεν μπορώ να την αγγίξω, ούτε να τη δω» ανέφερε η ηθοποιός

Αιμιλία Υψηλάντη: Η αναφορά στην κόρη της, Μαρίνα Υψηλάντη, λίγες ημέρες πριν εκείνη αφήσει την τελευταία της πνοή/ βίντεο star.gr

Τον μεγαλύτερο πόνο που μπορεί να βιώσει ένας γονιός, πέρασε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός που πρωταγωνίστησε σε ελληνικές ταινίες στο πλευρό του Λάμπρου Κωνσταντάρα, πριν από λίγους μήνες έχασε τη μοναχοκόρη της Μαρίνα που πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 55 ετών.

Η  Μαρίνα Υψηλάντη ήταν επίσης ηθοποιός και είχε φοίτησε στη Δραματική Σχολή Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης και μετά συνέχισε τις σπουδές της στη Νέα Υόρκη. 

Αιμιλία Υψηλάντη: Το πρώτο μήνυμα για τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ο άνθρωπος που έσπαγε πλάκα», ανέφερε πως από τη μέρα εκείνη νιώθει ένα κενό μέσα της καθώς της λείπει η φυσική παρουσία της μοναχοκόρης της.

 

«Είναι όλο αυτό που είπα, αλλά και το «αχ, δεν μπορώ να της τηλεφωνήσω, να την αγγίξω, δεν μπορώ να την δω, δεν μπορώ να ξέρω ότι τώρα είναι εκεί…». Βλέπω ένα ωραίο έργο, μια ωραία εικόνα, πάω ένα ταξίδι και λέω: «Γιατί δεν το βλέπει εκείνη αυτήν την ώρα;» Η παρηγοριά είναι ότι ο θάνατος είναι για όλους μας, όταν το σκέφτομαι αυτό…» δήλωσε η ηθοποιός στην εφημερίδα On Time και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ σημαντικό το πώς τη σκέφτομαι… τη σκέφτομαι με χαμόγελο… της μιλάω συνέχεια της Μαρίνας… πρέπει να μιλάμε στους ανθρώπους που έχουν «φύγει», προφανώς, γιατί να μη μιλάμε; Τους έχουμε μέσα μας. Τι είμαστε; Οι γονείς μας, τα παιδιά μας, δεν είμαστε ένα πράγμα με αυτούς

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top