Λασκαράκη για Σουλτάτο: «Στην αρχή με έπιασε πανικός επειδή ερωτεύτηκα»

Η αποκάλυψη της ηθοποιού για τον γάμο της με τον σεφ

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη

Για τις ισορροπίες που έχουν καταφέρει να βρουν με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη σε σχέση με τα θέματα που αφορούν την ανατροφή της κόρης τους, της Εύας, αλλά και για τον πανικό που έπαθε τον πρώτο καιρό της σχέση της με τον Λευτέρη Σουλτάτο, μίλησε η Βάσω Λασκαράκη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Βάσω Λασκαράκη: Η σχέση της με τα παιδιά του Σουλτάτου κι ο Τσιμιτσέλης

«Όταν διαφωνούμε με τον Γιάννη σε κάτι που αφορά την Εύα, πρώτα θα το συζητήσουμε μεταξύ μας, θα καταλήξουμε σε μια απόφαση και μετά θα μπει το παιδί σε αυτή την απόφαση… Με τον άνθρωπο που έχεις πορευτεί μαζί μέχρι κάποιο σημείο της ζωής σου, έχεις αποκτήσει ένα παιδί, δεν παύεις να είσαι οικογένεια… Τον χρειάζεσαι τον άλλον. 

Φυσικά και οι υπάρχουν άλλοι άνθρωποι. Κι εγώ έχω αυτό τον άντρα που με στηρίζει πάρα πολύ και ο Γιάννης έχει τον άνθρωπό του που τον στηρίζει πολύ αλλά, οι βιολογικοί γονείς ενός παιδιού πρέπει να είναι πάντα σύμμαχοι. Το λέω χρόνια τώρα αυτό γιατί αυτό μου αρέσει εμένα και αυτό είναι που με κάνει να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια. Αυτό κάνει και το παιδί μου να κοιμάται ήσυχο τα βράδια» ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

Επέτειος για Λασκαράκη - Σουλτάτο: Η αδημοσίευτη φωτογραφία του γάμου τους

«Στις αρχές της σχέσης μας με τον Λευτέρη, όταν εγώ έπαθα τον πανικό ότι τα πράγματα πρέπει να είναι έτσι κι εμείς δε μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί είναι πολύ σοβαρή η κατάσταση που βιώνω εγώ, ήταν εκεί που με ταρακούνησε. Με έκανε να αναρωτηθώ τι θέλω τελικά στη ζωή μου, αν θέλω να κάτσω να πενθήσω, να περάσω δύσκολα, να σκεφτώ τι μου λείπει, τι είναι αυτό που δε μπορώ να διαχειριστώ από αυτά που αισθάνομαι. 

Νομίζω ότι ήταν πολύ καθηλωτικός σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Όταν εγώ “κώλωσα” κάποια στιγμή και σκέφτηκα, “τώρα τι κάνουμε εμείς και πως θα τα ταιριάξουμε;” Μπήκαμε ξαφνικά να φτιάξουμε με οικογένειες, μια άλλη οικογένεια, εκεί εγώ έπαθα πανικό. Ήταν στις πολύ αρχές, στον πρώτο μήνα. 

Λασκαράκη - Σουλτάτος: Το σπίτι τους στην Κρήτη είναι βγαλμένο από παραμύθι

Εκεί ήταν που κι εκείνος πήρε μια απόσταση, και ήρθε μετά με πολλή φόρα, με έβαλε κάτω και μου είπε κάποια πράγματα. Και με άφησε, δε με πίεσε. Με σόκαρε, και με άφησε να σκεφτώ. Και μου το λέει και τώρα, μου λέει “θυμάσαι τι είχες πάθει τότε; Αν σε άφηνα μπορεί τώρα να μην ήμασταν μαζί”» είπε, επίσης, για τον πανικό που έπαθε την πρώτη περίοδο της σχέσης της με τον Λευτέρη Σουλτάτο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top