Λαζάρου: «Διαγνώστηκε με καρκίνο τον Απρίλιο και πέθανε τον Αύγουστο»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του γνωστού σεφ

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Λευτέρη Λαζάρου στο Στούντιο 4

Ο Λευτέρης Λαζάρου δηλώνει αισιόδοξος, ενώ παράλληλα παραδέχεται πως έχει περάσει πάρα πολλές φουρτούνες στη ζωή του. Ένα δυσάρεστο γεγονός που τον στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του πατέρας του όταν εκείνος ήταν μόλις 16 ετών.

Λευτέρης Λαζάρου: «Χρησιμοποιούν παράνομα το πρόσωπο και το όνομα μου»

Λευτέρης Λαζάρου

«Η απώλεια του πατέρα για το επάγγελμα… ευτυχώς διορθώθηκε με πολύ τσαγανό, θα έλεγα. Η απώλεια όμως του πατέρα είναι μεγάλη. Δεν ήταν ξαφνική αλλά ήταν έξι μηνών. Ήταν ένας καρκίνος που ξεκίνησε τον Απρίλιο και πέθανε τον Αύγουστο. Δεν μπορώ να πω ότι τον χάρηκα τον πατέρα μου, ή μάλλον δεν τον ευχαριστήθηκα. Δεν τον ευχαριστήθηκα γιατί ήμουν 16 χρόνων  όταν έφυγε. Εγώ πήρα μικρόβιο, δεν πήρα γνώση. Με κουβάλαγε από 13 χρονών, μετά από πίεση δική μου, στα σκάφη αλλά δεν πήρα γνώση. Προφανώς το μικρόβιο μόνο πήρα», δήλωσε στην εκπομπή Στούντιο 4.

Λαζάρου: Η πρώην γυναίκα μου βάφτισε την κόρη μου από τον δεύτερό μου γάμο

«Την απώλεια δεν μπόρεσα να την καταλάβω και δεν τη χώνεψα. Δηλαδή νόμιζα ότι θα τον ξαναδώ, ρε παιδί μου, ότι έχει φύγει με ένα καράβι. Δεν μπόρεσα να το δεχθώ αυτό μέσα μου αλλά νομίζω ότι πείσμωσα» συμπλήρωσε ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Λαζάρου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top