Λαζάρου: Η πρώην γυναίκα μου βάφτισε την κόρη μου από τον δεύτερό μου γάμο

Ο όρος που έθεσε στη γυναίκα του για να κάνουν δεύτερο παιδί

Για τις άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής μίλησε ο Λευτέρης Λαζάρου. Ο γνωστός σεφ που έχει βραβευτεί με ένα αστέρι Michelin αναφέρθηκε στις απώλειες που τον σημάδεψαν.

Ενθουσιάστηκε ο Κάρολος! Το Μπάκιγχαμ ζήτησε τις συνταγές του Λ. Λαζάρου

Οι γονείς του «έφυγαν» νωρίς από τη ζωή και εκείνος εξέφρασε ένα παράπονο, αφού δεν πρόλαβαν να δοκιμάσουν τα πιάτα του.
«Ο πατέρας μου ήταν καλός μάγειρας και αυτή ήταν η στεναχώρια μου που έφυγε νωρίς. Πέθανε στα 57 του χρόνια, όταν εγώ ήμουν 15 χρόνων και δεν πρόλαβε να με δει να μαγειρεύω. Δεν ήξερε ότι θα γίνω μάγειρας. Έβλεπε κάποια πράγματα σε εμένα και με αποθάρρυνε στην αρχή», είπε ο γνωστός σεφ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» και πρόσθεσε: «Ο πατέρας μου έφυγε από καρκίνο και δέκα χρόνια μετά πέθανε και η μητέρα μου. Γι’ αυτό και παντρεύτηκα νωρίς. Ούτε η μητέρα μου δοκίμασε φαγητά μου. Ήμουν στην αρχή τότε. Αυτό ήταν το παράπονό μου».


Η απώλεια των αγαπημένων του προσώπων τον ώθησε να παντρευτεί πολύ νωρίς. Ο πρώτος του γάμος δεν κράτησε πολύ, αλλά με την πρώτη σύζυγό του έχουν εξαιρετική σχέση και μάλιστα βάπτισε την πρώτη του κόρη από τον δεύτερο γάμο του. «Ο πρώτος μου γάμος έγινε νωρίς σε μικρή ηλικία γιατί είχα χάσει νωρίς τους γονείς μου και είχα μεγαλώσει μόνος μου. Χωρίσαμε γρήγορα, ο γάμος δεν πήγε καλά αλλά έχουμε μια δυνατή φιλία και την αγαπάω. Παντρεμένοι μείναμε κάτω από χρόνο. Αποκτήσαμε τον γιο μου, τον Νίκο. Είναι η νονά της πρώτης μου κόρης από το δεύτερο γάμο μου. Περάσαμε μαζί την εφηβεία με την πρώην γυναίκα μου, με ανέλαβε η μαμά της όταν πέθανε η μητέρα μου και είχα άριστη σχέση με τον αδελφό της. Έγινε κάτι πολύ όμορφο, δεν άντεξε ο γάμος αλλά η φιλιά μας. Όταν ζήτησε να βαφτίσει την Ηλέκτρα δεν το αρνήθηκε κανείς».

Λευτέρης Λαζάρου: Το δημόσιο «ευχαριστώ» στον Άκη Πετρετζίκη!


Ο Λευτέρης Λαζάρου επιστράτευσε το χιούμορ του κα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αποκάλυψε τον όρο που έθεσε στη σύζυγό του για να κάνουν δεύτερο παιδί. «Όταν πέθανε ο πατέρας μου έζησα δέκα χρόνια ακόμη με τη μητέρα μου. Θεωρούσα ότι αν κάνω κορίτσι ή κορίτσια κάτι θα πάρω πίσω. Θα αναπληρώσω το κενό. Όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη μου, δημιουργήθηκε η ανάγκη να κάνουμε ένα ακόμη παιδί για να έχει παρέα το πρώτο. Τότε είπα ότι θέλω δεύτερο παιδί αν είναι κορίτσι και σγουρή».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top