Νίκος Κουρής: «Δεν παρακολουθώ τα σχόλια των γυναικών»

Τι είπε για τη σύζυγό του και τον γάμο τους

Ο πρωταγωνιστής της νέας επιτυχημένης, αστυκωμικής σειράς του Star «IQ 160», Νίκος Κουρής είπε στο Breakfast@Star ότι δεν περίμενε την επιτυχία της αλλά την ήλπιζε: «Κανείς δεν περιμένει την επιτυχία, όλοι την ελπίζουν».

 Το IQ 160 προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Star

Για τον θαυμασμό των γυναικών προς το πρόσωπό του λόγω του ταλέντου και της γοητείας του, ο ηθοποιός είπε ότι δεν τα παρακολουθεί και δεν τον ενδιαφέρουν τα σχόλια γενικότερα.

Ο Νίκος Κουρής «τρέλανε» τις θαυμάστριες στο χθεσινό επεισόδιο IQ 160

Ο ίδιος μίλησε και για τον πολυετή γάμο του με τη σύζυγό του Έλενα Τοπαλίδου και εξομολογήθηκε πως υπάρχει ακόμα το… καρδιοχτύπι!

Ο Νίκος Κουρής με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, είναι πολύ αγαπημένοι/ NDP

Ο Νίκος Κουρής με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, είναι πολύ αγαπημένοι/ NDP
 

«Το να υπάρχει καρδιοχτύπι σε ένα γάμο μετά από τόσα χρόνια δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Εγώ είμαι φτιαγμένος να… κουνάω τη συνήθεια. Να μη βαριέμαι εγώ με εμένα και έτσι, να μη βαριέται και ο άλλος!» είπε ο Νίκος Κουρής για την αγαπημένη του.

«Aποθεώνω λεκτικά τον άντρα μου, Νίκο Κουρή. Εκείνος με αποθεώνει αλλιώς!»

Πρόσφατα, είχε μιλήσει και η Έλενα Τοπαλίδου για τον γάμο τους, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει ακόμα μεταξύ τους το ερωτικό παιχνίδι:

«Τον θαυμάζω. Είναι μία σχέση έντονη γενικότερα με χτυποκάρδι ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, «τραβήγματα» των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε. Ο Νίκος έχει πολύ χιούμορ, γελάω πολύ μαζί του. Ξεφτιλίζει τα πράγματα και ο γιος μας είναι πολύ καλός, δεν μπορεί να σταθεί σε χλωρό κλαρί. Δεν μπορείς να θυμώσεις, μόνο να γελάσεις με τον εαυτό σου. Όλη μέρα με κοροΐδεύει, πως περπατάω πως στέκομαι...».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top