«Aποθεώνω λεκτικά τον άντρα μου, Νίκο Κουρή. Εκείνος με αποθεώνει αλλιώς!»

Όσα είπε η Έλενα Τοπαλίδου για τον πρωταγωνιστή του ΙQ 160

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-Δες» της ΕΡΤ θα είναι το Σάββατο 29/4 η Έλενα Τοπαλίδου και το Happy Day πρόβαλε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της, στην οποία τη βλέπουμε να μιλάει στην Τζένη Θεωνά για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρή, με τα καλύτερα λόγια.

Νίκος Κουρής: Η ηλικία, η σύζυγός του και το πρόβλημα υγείας

νικος κουρης

Ο Νίκος Κουρής με τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, είναι πολύ αγαπημένοι/ NDP

«Μου αρέσουν τα μάτια του, το σώμα του, η φωνή του. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που κάνει θέατρο. Μου αρέσει το στυλ του και τα ρούχα που φοράει. Το γούστο του. Εγώ αποθεώνω και λεκτικά τον άντρα μου, εκείνος με αποθεώνει αλλιώς. Ασχολείται μαζί μου με άλλον τρόπο», εξομολογήθηκε η Έλενα Τοπαλίδου, που είναι επίσης ηθοποιός αλλά και χορεύτρια.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 18 χρόνια και παντρεμένοι από το 2005 και μαζί έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Πέτρο, που είναι σήμερα 15 χρόνων.

O Νίκος Κουρής με τον 15χρονο γιο του Πέτρο

O Νίκος Κουρής με τον 15χρονο γιο του Πέτρο/ NDP

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της νέας σειράς του Star «IQ 160» στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τη Σμαράγδα Καρύδη, ο Νίκος Κουρής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται και αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τον τεράστιο θαυμασμό που υπάρχει μεταξύ τους.

Δείτε τα επεισόδια του IQ 160

«Είναι σημαντικό στο ζευγάρι να θαυμάζει ο ένας τον άλλον. Όταν θαυμάζεις τον άλλον σταματάς να είσαι ανταγωνιστικός. Αν θαυμάζεις χαίρεσαι με την επιτυχία του άλλου, ό,τι και αν δουλειά κάνει. Είναι δύσκολο να βρίσκονται και οι δυο στον ίδιο χώρο. Αν θαυμάζεις τον άλλον, βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω και αν βάζεις τον εαυτό σου λίγο πιο κάτω, έχεις κερδίσει κάτι πολύ σημαντικό: Στην αγάπη», είχε εξομολογηθεί ο ηθοποιός αποκαλύπτοντας το μυστικό της ευτυχισμένης και μακροχρόνιας σχέσης του με τη σύζυγό του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top