Κάθετος ο Κέβιν Κόστνερ για το διαζύγιο: «Δεν υπάρχει θέμα μοιχείας»

Η αντίδραση στο διαζύγιο που ζητάει η σύζυγός του

Δείτε διάφορες φωτογραφίες του Κέβιν Κόστνερ

Ο Κέβιν Κόστνερ έμεινε έκπληκτος όταν η δεύτερη σύζυγός του Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ υπέβαλε αίτηση για να τερματίσουν τον 18χρονο γάμο τους αυτή την εβδομάδα, ανέφεραν πηγές στην κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα Page Six.

Ο Κέβιν Κόστνερ σε συνέντευξη Τύπου για τη σειρά Yellowstone το 2021

Ο Κέβιν Κόστνερ σε συνέντευξη Τύπου για τη σειρά Yellowstone το 2021 /Φωτογραφία AP Images/Charlie Neibergall

Αν κι ο πρώτος γάμος του σταρ της σειράς Yellowstone με τη Σίντι Σίλα κατέληξε σε διαζύγιο 80 εκατομμυρίων δολαρίων εν μέσω ισχυρισμών ότι την απατούσε συστηματικά, ένας μακροχρόνιος φίλος είπε προκλητικά: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα απάτης».

Το ζευγάρι εθεάθη τελευταία φορά μαζί να ποζάρει, προφανώς ευτυχισμένο, στις κάμερες στα Όσκαρ τον Μάρτιο κι ο φίλος πρόσθεσε: «Ο Κέβιν εξεπλάγη πολύ από τις πράξεις της Κριστίν, προφανώς δε θέλει το διαζύγιο και θα ήθελε να είναι μαζί. Είναι απογοητευτικό, την αγαπά κι αγαπά τα παιδιά του». Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο γιους και μία κόρη. 

Διαζύγιο «βόμβα»: Ζευγάρι του Hollywood χωρίζει μετά από 18 χρόνια γάμου

Ο 68χρονος Κόστνερ, που είχε ερωτευτεί μια σειρά από σούπερ μόντελ και καλλονές του Χόλιγουντ από την Ελ Μακφέρσον μέχρι τη Χάλι Μπέρι, είχε πράγματι περάσει μήνες μακριά από το σπίτι στα γυρίσματα του Yellowstone στη Μοντάνα, ασκώντας πιθανώς πίεση στη σχέση του.

Ο Κέβιν Κόστνερ με την Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ στο πάρτι του Vanity Fair το 2022

Ο Κέβιν Κόστνερ με την Κριστίν Μπάουμγκάρτνερ στο πάρτι του Vanity Fair το 2022 /Φωτογραφία AP Images/Evan Agostini

Ο ηθοποιός του φιλμ The Bodyguard είπε κάποτε: «Οι πειρασμοί είναι πολύ δυνατοί κι υπάρχει ένας πεινασμένος κόσμος εκεί έξω που σε περιμένει να πέσεις. Επομένως, δεν μπορείς καν να ασχοληθείς χωρίς να πληρώσεις ένα τεράστιο τίμημα. Προσπαθώ να κάνω τη ζωή μου με αξιοπρέπεια και διακριτικότητα, αλλά ο γάμος είναι μια δύσκολη, σκληρή πίστα».

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του Κόστνερ είπε επίσης στο Page Six ότι τυχόν ισχυρισμοί για μοιχεία «δεν είναι αληθείς». Ερωτηθείς για τους λόγους διαζυγίου ο φίλος του ηθοποιού, πρόσθεσε: «Δεν έχω ιδέα αν ο Kέβιν ξέρει καν ποιοι είναι οι λόγοι». Πηγή από την παραγωγή του Yellowstone εξέφρασε επίσης σοκ, λέγοντας: «Κανείς δε γνώριζε για κανένα θέμα. Δεν ήταν "αποκλειστικός" στο πλατό και συχνά πήγαινε σπίτι για να επισκεφτεί την οικογένειά του».

Η σχεδιάστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τη Δευτέρα 1η Μαΐου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές». Στην κατάθεσή της, η 49χρονη Μπαουμπγκάρτνερ, ζήτησε από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους. Δε ζήτησε υποστήριξη συζύγου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο για την προστασία της περιουσίας του Κόστνερ που υπολογίζεται στα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Μετά από αρκετά χρόνια αποχής κι κινηματογραφικών αποτυχιών, ο Κόστνερ επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά Yellowstone

Μετά από αρκετά χρόνια αποχής κι κινηματογραφικών αποτυχιών, ο Κόστνερ επέστρεψε τηλεοπτικά με τη σειρά Yellowstone /Φωτογραφία AP Images/Joel Ryan

Εκπρόσωπος του ηθοποιού αρνήθηκε να συζητήσει τις οικονομικές ρυθμίσεις, δηλώνοντας: «Με μεγάλη λύπη συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κ. Κόστνερ να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Κριστίν και των παιδιών τους καθώς περνούν αυτήν τη δύσκολη στιγμή».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top