H διάσημη γάτα του Κarl Lagerfeld είναι επίσημη καλεσμένη στο Met Gala

Θα είναι η Choupette η πρωταγωνίστρια της βραδιάς;

Επίσημη προσκεκλημένη στο φετινό Met Gala, το οποίο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Karl Lagerfeld, είναι φυσικά η αγαπημένη του γάτα, η Choupette.

Met Gala 2023: O Ρότζερ Φέντερερ ένας από τους οικοδεσπότες

Όπως αποκάλυψε στη New York Post ο ατζέντης της Choupette και ιδιοκτήτης του My Pet Agency, Λούκα Μπερουλιέ ,«η γάτα έλαβε την πρόσκληση». 

«Είναι μια εκδήλωση προς τιμήν της κληρονομιάς του Karl, και η Choupette είναι προφανώς κεντρικό κομμάτι της κληρονομιάς» πρόσθεσε ο Μπερουλιέ.

Το θέμα της φετινής έκθεσης του Ινστιτούτου Κοστουμιών είναι «Karl Lagerfeld: A line of Beauty» και θα γιορτάσει τον εμβληματικό Γερμανό σχεδιαστή, ο οποίος εργάστηκε για τους οίκους Chanel, Fendi, Balmain και πολλούς άλλους οίκους μόδας πριν από το θάνατό του το 2019.

Θα είναι η Choupette η πρωταγωνίστρια της βραδιάς;

Δε θα είναι παράδοξο αν δούμε την Choupette ως πρωταγωνίστρια του κόκκινου χαλιού στο ετήσιο γκαλά, το οποίο επιβλέπει η εκδότρια της Vogue, Άννα Γουίντουρ, την 1η Μαΐου.

«Μπορώ να τη φανταστώ να μπαίνει με μια μεγάλη συνοδεία, ίσως με την Άννα ή την Γκρέις Κόντινγκτον. Νομίζω ότι θα μπορούσε να μπει είτε μόνη της είτε με τη συνοδεία κάποιας μεγάλης διασημότητας, ίσως την Μπιγιονσέ» δήλωσε η Μισέλ Μπάρον, εικονογράφος που εργάστηκε το 2015 στο coffee table book «Where's Karl? A Fashion-Forward Parody». «Ή ίσως θα συνοδεύεται από τον παλιό σωματοφύλακα του Karl, τον Sébastien Jondeau» πρόσθεσε.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top