Γνωστή ηθοποιός: «Μου έλεγαν ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο»

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»

Στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν», φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (04/06) η Αναστασία Τσιλιμπίου.

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Μου έγραψαν τόσο άσχημα και χυδαία σχόλια…»

Αναστασία Τσιλιμπίου: «Η Ματσούκα μου δίνει τις πιο σημαντικές συμβουλές»

Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως κατά καιρούς δέχεται από χρήστες του διαδικτύου χυδαία μηνύματα, τα οποία λόγω του νεαρού της ηλικίας της, δεν έχει μάθει ακόμα να διαχειρίζεται.

«Έχει φτάσει πολύ ανησυχητικό σημείο το πόσο κακία βγάζουν οι άνθρωποι, είναι πολύ άσχημο. Κάποια σου μένουν στην καρδιά και τα θυμάσαι για πολύ καιρό. Επειδή είμαι στην αρχή, δεν έχω βάλει ακόμα τα φίλτρα που θα έπρεπε για να μην με νοιάζει. Σκέφτεσαι πόση πίκρα μπορεί να έχει ένας άνθρωπος για να κάτσει να το γράψει αυτό», είπε αρχικά η τηλεοπτική «Μυρτώ» της σειράς του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει».

«Με έχουν μπει κομπάρσα, μου έχουν στείλει ότι έβαλα τα μέσα μου με χυδαίο τρόπο για να ξεκινήσω αυτό που κάνω στην τηλεόραση», πρόσθεσε η ίδια.

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για τα προσβλητικά μηνύματα που δέχεται 

Η αποκάλυψη της Αναστασίας Τσιλιμπίου για τα προσβλητικά μηνύματα που δέχεται

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα εξώφυλλα που έκανε σε μικρή ηλικία. «Κάποιοι φίλοι των γονιών μου ήξεραν και το πρακτορείο που ξεκίνησα και εγώ, στην αρχή οι γονείς μου ήταν πολύ επιφυλακτικοί, τελικά με πήγαινε και έτσι ξεκίνησε όλο αυτό και μου αρέσει πάρα πολύ», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top