Δεληκούρα: «Μου έκανε πρόταση γάμου και είπα όχι, τώρα δε θέλει εκείνος»

Τι της λέει ο 8χρονος γιος της, Ορφέας, όταν θα τσακωθούν;

Για αρκετά χρόνια η Σύλβια Δεληκούρα απείχε από την τηλεόραση, μιας και ήθελε να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Ο γιος της, Ορφέας, έγινε 8 ετών και θέλησε να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό μέσα από τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Σύλβια Δεληκούρα: «Μου έστελναν… "δεν έπρεπε ο Θεός να σου δώσει παιδί"»

 

Η ηθοποιός με τον σύντροφό της, Δημήτρη είναι μαζί 9 χρόνια και είναι ακόμα πολύ ερωτευμένη μαζί του. «Κοιτάζω τη σχέση μας γιατί έχουν περάσει 9 χρόνια, δεν είναι όλα μέλι γάλα, δεν είναι όλα Instagram στη ζωή, αλλά νιώθω τόσο ερωτευμένη με τον Δημήτρη σαν να έχουν περάσει 2-3 χρόνια», είπε στο «The 2Night Show».

Δεληκούρα: Καθυστερούσα τη γέννα επειδή δε μου άρεσε ο ωροσκόπος

Το ζευγάρι σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το καλοκαίρι του 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Το ζευγάρι σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση το καλοκαίρι του 2018 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η ίδια παραδέχτηκε πως έχει πρόβλημα με τη μυρωδιά των ψαριών μιας και ο σύντροφός της είναι ιχθυέμπορας. «Τον πρώτο καιρό είχα πρόβλημα. Ακόμα μου μυρίζουν τα ψάρια. Δεν τρώω καθόλου ψάρια. Ό,τι έχω πει “ποτέ” γίνεται. Έλεγα στον πατέρα μου ότι δε θέλω να κάνω οικογένεια και μετά από 7 μήνες ήμουν έγκυος. Γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα στη Γλυφάδα. Μάλλον δεν περνούσαμε και οι δύο καλά. Δεν ήξερα τι να του πω και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου είπε Ταύρος και έφυγε και δε σκέφτηκα καλά για αυτόν. Στον γιο μου αρέσει το ψάρεμα αλλά ούτε εκείνος τρώει ψάρια. Τώρα άρχισε να τρώει λίγη ψαρόσουπα. Έχει τα ωράρια τραγουδιστή. Για να φύγουμε πρέπει να γίνει ειδικό πρόγραμμα και αν αγαπάς και αυτό που κάνεις δεν φεύγει και ποτέ. Δεν έρχεται ποτέ μαζί μου. Έκανα το λάθος και στην αρχή της σχέσης μας τον πήγα σε μια παράσταση που δεν βλεπότανε και τον έπιασε τόσο σφίξιμο! Δεν έρχεται καθόλου και πολλές φορές μας έχουν πει ότι έχουμε χωρίσει επειδή δεν τον βλέπουν ποτέ. Δεν του αρέσουν τα φώτα. Είναι η δουλειά μου και το σέβεται και δεν θα μου πει όχι για να βγω έξω».

Ελληνίδα ηθοποιός φώναξε από το μπαλκόνι στον σύντροφό της ότι είναι έγκυος

 

Κλείνοντας, αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχουν ανέβει ακόμα τα σκαλιά της εκκλησίας. Όπως είπε της έκανε πρόταση γάμου και η απάντησή της ήταν αρνητική. Τώρα εκείνη θέλει να παντρευτεί, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και από την πλευρά του συντρόφου της.

«Τώρα μου αρέσει αλλά δε θέλει ο Δημήτρης. Όταν μου έκανε πρόταση γάμου πολύ ωραία και πολύ συγκινητικά του είπα «όχι». Δεν ήθελα να παντρευτώ. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με νυφικά. Εκείνος το δέχτηκε. Εγώ κρυφά έκανα πρόβα νυφικού, μετά έμεινα έγκυος και σταμάτησα. Κι έχω τον Ορφέα να μου ζητάει τις φωτογραφίες του γάμου. Όταν θα τσακωθούμε με το παιδί μου λέει «δεν είσαι η μαμά μου, δεν έχεις παντρευτεί με τον μπαμπά μου», πρόσθεσε η Σύλβια Δεληκούρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top