Αθώος ο Μαραντίνης - Πήρε δάνειο και αποπλήρωσε τη διατροφή στη Χρηστίδου

Τι είπε ο τραγουδιστής για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέφερεγια πρώτη φορά ότι πήρε δάνειο από τράπεζα προκειμένου να δώσει το ποσό της διατροφής για τα παιδιά του στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Συγκεκριμένα, ο frontman των Onimara εξομολογήθηκε στην κάμερα του Πρωινού και στη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου: «Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά στενάχωρο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, όπως έχει πάει όλο αυτό το πράγμα, αλλά η ζωή έτσι τα φέρνει καμιά φορά… Αφορούσε (σ.σ. η δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου) ένα ποσό για το οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν, ότι θα αποπληρώσω. Αυτό λύθηκε, υπάρχουν τρόποι όπως δάνεια που μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε έτσι όπως είχα δεσμευτεί, το κανόνισα οπότε πλέον αθωώθηκα όπως ήταν και φυσικό. Είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου»

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Μαραντίνης επεσήμανε: «Ο καθένας ας κάνει την αυτοκριτική του και να συμβουλευτεί πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του ώστε ό,τι διαφορές μπορεί να υπάρξουν, να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας και των παιδιών. Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε και να τελειώνουμε και μακάρι να υπήρχε λίγο καλύτερη διάθεση και να μη χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Μετά από έναν χρόνο μου ζήτησε τον καναπέ και το ψυγείο»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραδέχτηκε ότι θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα για εκείνον, καθώς θα κάνει μία επέμβαση και στη συνέχεια θα δει τα παιδιά του.

Το πρώην ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες είχε βρεθεί στα δικαστήρια προκειμένου να λύσει τις διαφορές του σχετικά με το ποσό της διατροφής για τα δυο τους παιδιά. Η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Τελικά, ο τραγουδιστής καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, καθώς δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του, Σίσσυ Χρηστίδου, τη διατροφή των δύο παιδιών τους. Αφού αποπλήρωσε τα χρήματα που όφειλε, αθωώθηκε από το δικαστήριο. 

Θοδωρής Μαραντίνης

Θοδωρής Μαραντίνης

Σίσσυ Χρηστίδου

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top