Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου»

Στα δικαστήρια με τον Θοδωρή Μαραντίνη για τη διατροφή των παιδιών τους

Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή ο Θοδωρής Μαραντίνης, καθώς δεν πλήρωνε στην πρώην γυναίκα του, Σίσσυ Χρηστίδου, τη διατροφή των δύο παιδιών τους.

Ένοχος ο Θοδωρής Μαραντίνης - 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή

Η παρουσιάστρια, βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, φανερά στεναχωρημένη είπε στους δημοσιογράφους ότι δε θέλει να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο επειδή καταλαβαίνει τη δουλειά τους έκανε ένα σχόλιο.. «Δε θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά, γιατί κάνετε αυτό που κάνουμε κι εμείς. Δε θέλω, δε θέλω», είπε.

Το μόνο που αρκέστηκε να πει είναι ότι: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη γιατί δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου».

Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, αλλά τα παιδιά μου»

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε στο κτήριο 9 της πρώην Σχολής Ευελπίδων το πρωί της Τρίτης, καθώς ο frontman των Onirama δεν πλήρωνε το απαιτούμενο χρηματικό ποσό που είχε οριστεί ως διατροφή για τα δύο παιδιά του. Γι’ αυτόν τον λόγο, η παρουσιάστρια προχώρησε σε αγωγή για παραβίαση προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στα δικαστήρια Μαραντίνης – Χρηστίδου για τη διατροφή των παιδιών τους
 

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά - Παύλος Σταματόπουλος

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά - Παύλος Σταματόπουλος

Στο πλευρό του τραγουδιστή, ως μάρτυρας στη δίκη, ήταν ο πατέρας του, ενώ η παρουσιάστρια πήγε με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά και τον νονό του γιου της, Παύλο Σταματόπουλο.

Σίσσυ Χρηστίδου - Χριστίνα Κοντοβά - Παύλος Σταματόπουλος στα δικαστήρια  

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι καταβάλλει όσα χρήματα μπορεί, καθώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα τα τελευταία δύο χρόνια. 

Το αρχικό ύψος της διατροφής για τα δύο παιδιά τους, τον Φίλιππο-Ραφαήλ, 14 ετών, και τον Μιχαήλ, 11 ετών, είχε οριστεί στα 4.000 ευρώ, ενώ μετά από ιδιωτική συμφωνία μεταξύ του ζευγαρίου είχε γίνει μείωση και ο τραγουδιστής όφειλε να δίνει 2.000 ευρώ τον μήνα. Ούτε σε αυτό, όμως, μπορούσε να αντεπεξέλθει, όπως ισχυρίστηκε στη δίκη. 

«Αδυνατεί, δεν υπάρχει κακή πρόθεση», ανέφερε ο συνηγορός του κατά την ακροαματική διαδικασία. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top