Μαριλένα Ράδου: Η γνωριμία με τον σύντροφό της θυμίζει κάτι από ταινία

Η δικαστής των «Παγιδευμένων» μίλησε για τον θάνατο του μπαμπά της

Αν και σπούδασε Αρχιτεκτονική Τοπίου και Ανθοκομίας τελικά την κέρδισε η υποκριτική. Οι γονείς της Μαριλένας Ράδου δεν αποδέχτηκαν εύκολα την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, καθώς ήθελαν μια σίγουρη δουλειά για το παιδί της.

Μαριλένα Ράδου: Η συγκίνησή της όταν μίλησε για την κατάψυξη ωαρίων

«Για ασχοληθώ με την υποκριτική έπρεπε να σπουδάσω κάτι άλλο λόγω των γονιών μου. Δεν το αποδέχονταν. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 12 χρόνων. Από τότε είχα αποδεχτεί πως όταν δύο άνθρωποι δεν ταιριάζουν πρέπει να ακολουθούν χωριστούς δρόμους», είπε αρχικά στην εκπομπή «After Dark».

Η απώλεια που τη σημάδεψε στα 18 της ήταν αυτή του πατέρα της. «Τον έχασα στα 18 είναι η γνωστή η καταραμένη ασθένεια είναι κακή για τον ασθενή για τους συγγενείς είναι καλύτερο, φεύγει η τραγικότητα του γεγονότος, είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε».

Η γνωριμία με τον σύντροφό της στο αεροπλάνο

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει μία φήμη που ήθελε την τηλεοπτική «Κατερίνα Μαυρίδη» από τους «Παγιδευμένους» να είναι ζευγάρι με τον δημοσιογράφο, Χρήστο Κωστή.

Η Κατερίνα από τους «Παγιδευμένους» είναι ερωτευμένη με γνωστό δημοσιογράφο

Η ηθοποιός το διέψευσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΟΚ!, λέγοντας: «Βγήκε και μια φήμη ότι είμαι σε σχέση με τον δημοσιογράφο το Χρήστο Κωστή. Δεν ισχύει. Είμαστε φίλοι 15 χρόνια. Ο αγαπημένος μου είναι από το χώρο του εμπορίου».

 

 

Όπως αποκάλυψε στο «After Dark» με τον αγαπημένο της γνωρίστηκαν στο αεροπλάνο. «Γνωριστήκαμε στο αεροπλάνο. Καθόταν δίπλα μου από λάθος, έγινε random στο check in. Ήμασταν 3 άτομα παρέα και κάτσαμε τελείως χωριστά. Και έκατσε εκείνος δίπλα μου. Μου έκανε καλή εντύπωση ως προς την ενέργεια και την κοινωνικότητά του. Δε μου ήρθε αρχικά κάτι ερωτικό. Επειδή μαζεύω συλλεκτικά κομμάτια στην παρέα μου – όπως λένε οι φίλοι μου – και επειδή μου φάνηκε ωραίο κομμάτι τον ήθελα για την παρέα μου. Σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού δε βγάλαμε τη μάσκα. Τον είδα πρώτη φορά χωρίς μάσκα, όταν ήρθε να με δει στο θέατρο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top